BeamNG.drive düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
Hocam NVIDIA programı var oradan BeamNG.drive'yi yüksek performansa çekip dener misiniz bende öyle oluyor.

RAM'la alakası yok 8 GB RAM ile oynuyorum 100 FPS orta yüksek ayarlar GTX 1660 Super.

Hocam modlar direk olarak RAM'e biniyor altta çalıştığı için hatta oyun ayarlar kısmında RAM uyarısı veriyor.

Hocam modlar direk olarak RAM'e biniyor altta çalıştığı için hatta oyun ayarlar kısmında RAM uyarısı veriyor.

206 - 210 mod var bence alaksı yok çoğu araba map modu RAM'e biniyor ama RAM'dan dolayı FPS çok düşmüyor tabii RAM 16 - 32 falan olsa FPS 200 - 300 olurdu benim bilgisayarda

Hocam GTA 5 de sıkıntı yokta ETS 2 de aynı kalabalık mekana girince CPU'ya yükleniyor BeamNG.drive bir haritada ultrada 110 FPS alıyorum başka haritada 50'ye düşüyor yüksek olarak ayalardım şimdi 80 110 arası.

Vallahi bilemedim hocam modlari devre dışı bırakıp deneyin bir de bende de GTA 5 de düşük FPS alıyorum ve bilgisayar bildiğin yüklenmiyor oyuna kullanım hep düşük çözemedim hala.

Vallahi bilemedim hocam modlari devre dışı bırakıp deneyin bir de bende de GTA 5 de düşük FPS alıyorum ve bilgisayar bildiğin yüklenmiyor oyuna kullanım hep düşük çözemedim hala.

Hocam bir FurMark testi yapın belki sorunu bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…