Çözüldü BeamNG Drive haritalara girememe

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Bertilaa

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
İ7-11800H
Hiçbir şey yapmadım ve bir gün oyuna girdiğimde haritalara bastığım zaman bu ekran çıkıyor ve haritalar gözükmüyor fakat otobüs modunda harita çalışıyor. Bu nasıl oluyor bilmiyorum ama Freeroam'da harita bir türlü çıkmıyor. Bende bütün modları sildim, oyunu tekrar yükledim (3 defa), her şeyi yaptım ama düzelmedi. Sorunun çözümünü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-10-19 214518.png
    Ekran görüntüsü 2022-10-19 214518.png
    873,6 KB · Görüntüleme: 387
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, yeni başlıkta soru kabul edilmedi, BeamNG nereden ve nasıl kurabilirim ve hep sorun çıkartıyor mu? Teşekkür ettim.

Steam'den alabilirsin 40TL zaten zam gelmedi uygun fiyatlı.

Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın.

Oyunda BeamNG Drive Online modu yeni sürüm olmadığından sorun çıkarmış sanırım silince düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam'den alabilirsin 40TL zaten zam gelmedi uygun fiyatlı.

Oyunda BeamNG Drive Online modu yeni sürüm olmadığından sorun çıkarmış sanırım silince düzeldi.
Teşekkür ettim. DirectX 11 sorunu karşıma çıktı, yani ekran kartı x yeterli değil..peki şunu sorsam, bilg. X12 destekliyor ona direkt monitörü bağlasam ama monitörden gelende, kasa da erkek dişli sanırım farklı kablo ile cozebilirim ve kablo sorununu çözersem yani direkt ana karttan görüntü alırsam directX sorunu çözülür mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı