BeamNG Drive kasıyor

alperbt

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni 4060+5600 işlemcili sistem aldım. BeamNG Drive'de orta ayarlarda bile donup kasıyor. Nedenini bilen var mı? RAM 16, monitör 165Hz. Ne yapmam lazım?

Orta ayarlarda kasmasinin sebebi ekran karti kullanimi dusuk olabilir ultraya alinca da kasiyorsa ekran kartinizin driverini guncelleyin crackli oynuyorsanizda kasabilir korsana destek yok.

Merhaba arkadaşlar yeni 4060+5600 işlemcili sistem aldım. BeamNG Drive'de orta ayarlarda bile donup kasıyor. Nedenini bilen var mı? RAM 16, monitör 165Hz. Ne yapmam lazım?
Hocam ben bilgisayarı yeni teslim aldım ilk alınca hemen driverları güncelledim ki tam performans verebilsin. Sen de driver güncellersen daha iyi olur gibi. Bende İ7 13650hx rtx 4060 32gb ram var (laptop) ultra da ve bazı ayarları biraz daha yükseğe çekince kasma olmuyor hiç

i5 2400 + R9 380X 16 GB RAM ultrada utah mapinca 40FPS civarinda aciyor yani o kadar sistem isteyen bir oyun degil ki ufak tefek aytarlarla high-Ultra karisik 50 FPS alinabilir yani i7 3770 Falan olsa cok rahat oynatir MP dede normal ayarlarda kasmadan oynatir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…