P PCgo Zeptopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #1 BeamNG de mod yüklemeye çalıştım modland diye bir siteden yüklendi dosya olarak duruyor şu an. Ama ben oyunu Epic Games'ten yüklemiştim ondan mı bilmiyorum dosya gezgininde BeamNG dosyasını bir türlü bulamıyorum. Modu nasıl yükleyebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2025
BeamNG de mod yüklemeye çalıştım modland diye bir siteden yüklendi dosya olarak duruyor şu an. Ama ben oyunu Epic Games'ten yüklemiştim ondan mı bilmiyorum dosya gezgininde BeamNG dosyasını bir türlü bulamıyorum. Modu nasıl yükleyebilirim?
zeqi_kurt Centipat Katılım 20 Temmuz 2024 Mesajlar 25 Çözümler 1 14 Haziran 2025 #2 %localappdata% içerisinde yok mu?
P PCgo Zeptopat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2025 #3 zeqi_kurt dedi: %localappdata% içerisinde yok mu? Genişletmek için tıkla... orada buldum mods bolumune kopyaladım indirdiğim modları bakalım inşallah çalışır
zeqi_kurt dedi: %localappdata% içerisinde yok mu? Genişletmek için tıkla... orada buldum mods bolumune kopyaladım indirdiğim modları bakalım inşallah çalışır