SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #1 Wreckfest 2: Wreckfest 2 on Steam BeamNG.drive: BeamNG.drive on Steam Hangisi alınır gözüm wreckfestte ama hangisini önerirsiniz?
Wreckfest 2: Wreckfest 2 on Steam BeamNG.drive: BeamNG.drive on Steam Hangisi alınır gözüm wreckfestte ama hangisini önerirsiniz?
kamoil2006 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 328 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #2 BeamNG.drive bence çok daha iyi wreckfest biraz yarım bir oyun.
L Lemmy Kilmister Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.630 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2025 #3 Wreckfest 2 daha erken erişimde almak için erken bence. BeamNG zaten daha çok simülasyon gibi. Hangisi sana yakınsa onu al.
Wreckfest 2 daha erken erişimde almak için erken bence. BeamNG zaten daha çok simülasyon gibi. Hangisi sana yakınsa onu al.
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #4 kamoil2006 dedi: BeamNG.drive bence çok daha iyi wreckfest biraz yarım bir oyun. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam çok fazla şey yapmak lazım o oyunda ama wreckfest daha kolay düşünmek zor.
kamoil2006 dedi: BeamNG.drive bence çok daha iyi wreckfest biraz yarım bir oyun. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam çok fazla şey yapmak lazım o oyunda ama wreckfest daha kolay düşünmek zor.
D Diamant Decipat Katılım 21 Ağustos 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #5 BeamNG.drive da bayağı kafanıza göre sürebiliyorsunuz. Mod desteği, popülerlik vs. her şeyi ele alırsak BeamNG.drive bence. Ama yarış istiyorsanız diğer oyunu almanız daha iyi olur.
BeamNG.drive da bayağı kafanıza göre sürebiliyorsunuz. Mod desteği, popülerlik vs. her şeyi ele alırsak BeamNG.drive bence. Ama yarış istiyorsanız diğer oyunu almanız daha iyi olur.
SADEX Decapat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2025 #6 kamoil2006 dedi: BeamNG.drive bence çok daha iyi wreckfest biraz yarım bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış olabilirsiniz belki ben wreckfest 2'den bahsetmiştim başlık otomatik düzenlenmiş.
kamoil2006 dedi: BeamNG.drive bence çok daha iyi wreckfest biraz yarım bir oyun. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış olabilirsiniz belki ben wreckfest 2'den bahsetmiştim başlık otomatik düzenlenmiş.