yigit.ked
Hectopat
BeamNG Drive'de yagmur yagdirmayi biliyorum fakat yerlerde su efekti olmuyor. Nasıl yapariz, mod falan var mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
BeamNG Drive'de yagmur yagdirmayi biliyorum fakat yerlerde su efekti olmuyor. Nasıl yapariz, mod falan var mı?
Grafik ayarlarında dynamic reflection açık mı?
Tamam.
Hocam açıkçası su efekti nasıl yapılıyor onun hakkında bilgim yok. Haritadayken F11'e basıp alanı seçip oradaki araçları kullanmayı deneyin. Yapabilirseniz banada söyleyin lütfen bende bunu düşünüyordum bir zamanlar.@evrN hocam bir yardim etseniz?
Hocam açıkçası su efekti nasıl yapılıyor onun hakkında bilgim yok. Haritadayken F11'e basıp alanı seçip oradaki araçları kullanmayı deneyin. Yapabilirseniz bana da söyleyin lütfen bende bunu düşünüyordum bir zamanlar.
Tamam hocam eğer ki cozebilirsem burada paylasacagim.
Re SHA'de ile yapılıyor fakat o shader ı bulursanız paylaşmanız gerçekten yararlı olur ben bir türlü bulamamıştım aradığım zamanlar.
Hocam açıkçası su efekti nasıl yapılıyor onun hakkında bilgim yok. Haritadayken F11'e basıp alanı seçip oradaki araçları kullanmayı deneyin. Yapabilirseniz bana da söyleyin lütfen bende bunu düşünüyordum bir zamanlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.