Çözüldü BeamNG.drive'a mod nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam ilk bakman gereken yer burası.
Sonrasında gizli klasörleri açıp apptadadaki klasöre at modlar bu şekilde stabil çalışır.
Resimdeki yere at ve oyun içine girip mod kısmından modu çıkart. Sileceğin zaman da ters işlemi yap ki kalıntı kalmasın yoksa kalıntı bırakır.
Hocam ilk bakman gereken yer burası.
Sonrasında gizli klasörleri açıp apptadadaki klasöre at modlar bu şekilde stabil çalışır.
Resimdeki yere at ve oyun içine girip mod kısmından modu çıkart. Sileceğin zaman da ters işlemi yap ki kalıntı kalmasın yoksa kalıntı bırakır.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-16 222429.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-16 222429.png
    131,1 KB · Görüntüleme: 109
Çözüm
Oyua girdikten sonra repository kısmına girdikten sonra sol üstteki mods Manager'e girip sağdaki open mod folder kısmına tıklıyoruz ve oradaki repo klasörüne atıyoruz. İsterseniz ayrı bir klasör oluşturupta kategorilre ayırabilirisniz ya da direk klasöre ihtiyap duymadan mod dosyasını atabilirsiniz. Şimdi modları nereden indirebiliriz onlara bakalım ama öncesinde kurduğunuz bazı modlar oyunu bozabilir mesela öncesinde kurduğum mod yüzünden oyunda trafik çalışmamıştı her seferinde oyundan atıyordu 200 mod arasından tek tek bakarak buldup bozuk olan modu silmiştim

Oyunun İçinden: ana menüdeki repository kısmına tıkladıktan sonra açılan yerde beamng drive'ın kendi sitesindeki paylaşılan modları indirebilirsiniz.
Not: Bazen indirdiğin modlar mods klasöründe inik olmasına rağmen gözükmüyor. Özellikle haritalarda

ModLand: buradan istediğiniz modları indirebilirsiniz. Virüs taraması yapılan modları indirmek daha sağlıklı olur.

önerdiğim ve kullandığım modlar ( hepsi ücretsiz ):
-hirochi ccf

-hirochi ccf için daha fazla seçenek ( direk mods klasöründe atmanız yeterli )
-ck dynamic skybox

-ck dynamic skybox için ekstra özellik ( tam olarak ne olduğunu bilmiyorum )

-dummy

-mtn goat

-texas usa ( harita )

-lego araba

-motor

önerdiğim mod paylaşan YouTube kanalı:
Simulator Adventures

Ben crack oynadığım için yok o uyarı sanırım. Oraya atmak nasıl bir sorun çıkarıyor hocam?
Bu mapta daha önce content dosyasına atıp oynadığımda daha çok kasıyordu.
Tabi o zaman daha eski amd sürücüsü vardı oyunun sürümü de 1-2 sürüm eskiydi ama ben buraya hiç atmıyorum. Ne varsa appdataya atıyorum. Bu harita çok büyük o yüzden gene fps düşüşü olabiliyor ama oyun optimizasyonu iç açıcı olmadığından sorun etmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı