Çözüldü BeamNG.drive'a mod nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ultraslann1905

Decapat
Makaleler
1
Steam'den satın aldım. Atölye kısmına yazıyorum oyun adı çıkmıyor. Acaba nasıl mod yükleniyor oyuna? Haritalar, arabalar vb?

Çözüm
Hocam ilk bakman gereken yer burası.
Sonrasında gizli klasörleri açıp apptadadaki klasöre at modlar bu şekilde stabil çalışır.
Resimdeki yere at ve oyun içine girip mod kısmından modu çıkart. Sileceğin zaman da ters işlemi yap ki kalıntı kalmasın yoksa kalıntı bırakır.
Hocam benim bildiğim content içine atıldığı. Ama @liveforspeed hocamın dediği gibi yapımcı uyardıysa mod klasörüne atmak daha mantıklı. Ben de o uyarı yok ama.
Çoğu maplar kendi scriptine sahip olduğu için mod klasörüne atılmalı bence.

Test amaçlı bir tane yükledim ve gayet sorunsuz çalıştı.

Şimdi aklıma geldi eğer fazla mod indirirsen oyun kasmaya ve yavaşlamaya başlıyor.

Şimdi aklıma geldi eğer fazla mod indirirsen oyun kasmaya ve yavaşlamaya başlıyor.
Ben araba modlarında gördüm daha çok onu. Dacia modu vardı çorba gibi ne kadar çeşit varsa koymuş fps 40 larda geziyordu. Oyunun araçlarından alınca da fps artmıyordu. Bende hiç araba modu yok mesela.

Ben araba modlarında gördüm daha çok onu. Dacia modu vardı çorba gibi ne kadar çeşit varsa koymuş FPS 40'larda geziyordu. Oyunun araçlarından alınca da FPS artmıyordu. Bende hiç araba modu yok mesela.

O modda Türk taksiside var çok iyi . 10-20 tane araba modu yeterli oluyor benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…