E emirhann0057 Femtopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 23 1 Nisan 2022 #1 BeamNG Drive'da CTRL'ye basılı tutup arabaya eşyayı bağlamak için üstüne getiriyorum, mavi oluyor. Middle tuşuna basıyorum olmuyor gücü arttırıyorum basıyorum yine olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
BeamNG Drive'da CTRL'ye basılı tutup arabaya eşyayı bağlamak için üstüne getiriyorum, mavi oluyor. Middle tuşuna basıyorum olmuyor gücü arttırıyorum basıyorum yine olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
H hasuna Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 3.774 Çözümler 31 2 Nisan 2022 #11 emirhann0057 dedi: Öyle yapıyorum resimdeki şekildeyken ortaya basıyorum mouse in ama yapışmıyor başka da bir yöntemi yok benim bildiğim Genişletmek için tıkla... Oyunu safe modda açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
emirhann0057 dedi: Öyle yapıyorum resimdeki şekildeyken ortaya basıyorum mouse in ama yapışmıyor başka da bir yöntemi yok benim bildiğim Genişletmek için tıkla... Oyunu safe modda açmayı deneyin.
KS KS E emirhann0057 Femtopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 23 2 Nisan 2022 #12 hasuna dedi: Oyunu safe modda açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama Artı 0 Eksi
hasuna dedi: Oyunu safe modda açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama