BeamNG.drive'da güncelleme sonrası stabilite sorunları oluştu

İşletim sistemi
Windows 11

Enissk

Decapat
Daha fazla  
Selamlar. Ben 2 ay önce BeamNG.drive aldım, her şey çok iyiydi. Sonra 1 ay falan oldu sanırım güncelleme geldi. Ondan sonra normalde CTRL + Shift +t yapınca trafik ekliyordu, şimdi eklemiyor. Sonra kendi ana ekranından ekleyince oyun donuyor ya da yükleme ekranında kalıyor ama arka tarafta oyun çalışıyor. Her şey güncelleme sonrası oldu. Bu sorun nasıl geçer? Trafik olmayınca zevkli olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mod durumu nasıl? Uyumsuz olabilirler. Oyuna çıkınca önce soruyor ya neyle açacan Vulkan vs. diye. Oradan önbellek temizleme kısmı var deneyebilirsin.

Mod durumu nasıl? Uyumsuz olabilirler. Oyuna çıkınca önce soruyor ya neyle açacan Vulkan vs. diye. Oradan önbellek temizleme kısmı var deneyebilirsin.

Vulkan ile açınca oyun resmen çöküyor. Oyun hata veriyor. Modlar oyuna girince çalışıyor bir sıkıntı yok bir de kaldırıp bir deneyeyim.

Vulkan ile açınca oyun resmen çöküyor. Oyun hata veriyor. Modlar oyuna girince çalışıyor bir sıkıntı yok bir de kaldırıp bir deneyeyim.

Ben Vulkan'ı bir ara kullandım fakat modlarla felakete dönüşüyor. Normal olarak giriyorum DX11 mi ne yazıyordu ilki ile giriyorum.

Ben Vulkan'ı bir ara kullandım fakat modlarla felakete dönüşüyor. Normal olarak giriyorum DX11 mi ne yazıyordu ilki ile giriyo

Sorun modlarmis güncelleme sonrası sorun olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…