Bu videoda gördüğünüz bir rampa ve önüne bir süper kahraman koymak istiyorum. Map editöründen yaptığımızı anladım fakat istediğim nesneyi oraya nasıl indirip kuracağımı bilmiyorum. Çok karışık bir arayüzü var ve bir map yapıp kaydediyorum fakat nereye kaydedildiği de yazmıyor. Bu oyunda map yapmaktan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Bu videoda gördüğünüz bir rampa ve önüne bir süper kahraman koymak istiyorum. Map editöründen yaptığımızı anladım fakat istediğim nesneyi oraya nasıl indirip kuracağımı bilmiyorum. Çok karışık bir arayüzü var ve bir map yapıp kaydediyorum fakat nereye kaydedildiği de yazmıyor. Bu oyunda map yapmaktan anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
YouTube'da bunu doğru düzgün anlatan yok konuyu açmadan önce internette araştırdım tabii ki bilen birisini aramak için burada konu açtım. YouTube'da video arasam buraya konu açmam zaten. Üstelik yolladığın videoda sadece bir yol yapımını anlatıyor.
5-10 dakikalık bir işlem için uzun uzun video izleyip map tasarlamanın nasıl birşey olduğunu öğrenmek istemiyorum. Koyacağım 2 tane şey var. Birisi rampa diğeri de bir süper kahraman falan. Rampayı bir şekilde hallettim sadece süper kahraman kısmı kaldı. Karakter modu da bulamadım. Onunla ilgili birşeyler yok bu videolarda.