Beast R75 HE PRO klavye 3K bandında alınır mı?

Bütçe
3000

ThEnoxzy

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an kullandığım klavyeyi değiştiriyorum. Biraz bakındığımda bu klavyeye denk geldim. Özellikleri, duruşu hoşuma gitti. Alıp deneyimleyen varsa diye bir sormak istedim, memnun mu? Onun haricinde böyle %75 olarak çok ses yapmayan, maksimum 3 bin bandında klavye de önerebilirsiniz. Teşekkürler, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha yeni çıkmış olan bir klavye var, Ulugames'in Howl 75 modeli. 2300 TL bandında, çok fazla değerlendirmesi yok ancak değerlendiren kişiler ürünü beğenmiş. Tek kötü yanı kablolu.

Daha yeni çıkmış olan bir klavye var, Ulugames'in Howl 75 modeli. 2300 TL bandında, çok fazla değerlendirmesi yok ancak değerlendiren kişiler ürünü beğenmiş. Tek kötü yanı kablolu.
buda gördüğüm bir klavye sade bir tasarım ama sanırsam o kablolu onun dışında başka özellik olarak farkı var mı acaba

Beast'i daha önce duymadım. Bu fiyat bandında gayet kaliteli bilindik birşey alabilirsiniz:

Manyetik önermiyorum, Alacaksanda bunu al dediğim modelde yok. Mekanik her anlamda daha iyi.

neden manyetik önermiyorsunuz hocam mantık olarak çalışma sistemlere göre daha uzun ömürlü bakınca ekstra bi kroniği mi var manyetiklerde acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…