Bill39 Hectopat Katılım 28 Ocak 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2017 #1 Bu şarkının Beat'i (Beat mı oluyor emin değilim) çok hoşuma gidiyor. Özellikle böyle zurnalı Trapler oluyor,KSHMR yaptığı gibi Indian tarzda olanlar beni acayip cezbediyor. Bunların tarzında önerilerinizi bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu şarkının Beat'i (Beat mı oluyor emin değilim) çok hoşuma gidiyor. Özellikle böyle zurnalı Trapler oluyor,KSHMR yaptığı gibi Indian tarzda olanlar beni acayip cezbediyor. Bunların tarzında önerilerinizi bekliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Murtaza Ali SARITÜRK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2016 Mesajlar 1.187 Makaleler 8 Çözümler 4 Yer KAHRAMANMARAŞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı 7 Mayıs 2017 #2 Beat derken raplerde çalan arka müziği mi kastediyorsunuz?