Beat üzerine nasıl söz yazılır?

Edmond_Dantes

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar, telifsiz beatlere veya yapay zekayla oluşturduğum beatlere kendim nasıl söz yazıp onu beate uydurabilirim? Bir yerde falan paylaşmayacağım meraktan hobi olarak yapmaya çalışacağım sırf kaydedeceğim bende duracak. Nasıl yapıldığını merak ettiğimden ilgilenmeyi düşünüyorum.

Hocam ilk olarak beatinizin kaç BPM olduğunu öğrenin. Daha sonrasında sözsüz mırıldanın buna Flow denemesi denir. Sonrasındada Beat'in verdiği duyguyu tema olarak al (hüzünlüyse hikaye odaklı olur.) Yani Beat'in hangi duyguyu verdiğine bak. En son olarak da söz yaz ama genelde ilk satırı bulmak en zoru olur bu yüzden ilk nakaratları yazın flowunuzu oturttuktan sonra ve uyum kontrolüyle noktala.

Hocam ilk olarak beatinizin kaç BPM olduğunu öğrenin. Daha sonrasında sözsüz mırıldanın buna Flow denemesi denir. Sonrasındada Beat'in verdiği duyguyu tema olarak al (hüzünlüyse hikaye odaklı olur.) Yani Beat'in hangi duyguyu verdiğine bak. En son olarak da söz yaz ama genelde ilk satırı bulmak en zoru olur bu yüzden ilk nakaratları yazın flowunuzu oturttuktan sonra ve uyum kontrolüyle noktala.
Beati dinleyip temasını az çok anladıktan sonrasını yapamıyorum hocam. Sözü nasıl oturtacağım ki bu beate, ne zaman nasıl okuyacağım parçayı anlamadım o kısmı :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı