mikirukato Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #1 Hobi olarak beat yapmak istiyorum. Bilgisayar için program ve indirebileceğim site önerir misiniz?
Y yigithandeniz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 1.039 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #2 mikirukato dedi: Hobi olarak beat yapmak istiyorum. Bilgisayar için program ve indirebileceğim site önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Create Your Best Music | FL Studio We’re Image‑Line, the makers of FL Studio – the music production software used by millions every day to create their best music. www.image-line.com
mikirukato dedi: Hobi olarak beat yapmak istiyorum. Bilgisayar için program ve indirebileceğim site önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Create Your Best Music | FL Studio We’re Image‑Line, the makers of FL Studio – the music production software used by millions every day to create their best music. www.image-line.com
Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.608 Makaleler 3 Çözümler 66 5 Temmuz 2022 #4 Ücretsiz isterseniz; LMMS | Download LMMS is a free, open source, multiplatform digital audio workstation. lmms.io
Ücretsiz isterseniz; LMMS | Download LMMS is a free, open source, multiplatform digital audio workstation. lmms.io
NoBMPR R8 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 5.442 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #5 FL Studio indirdikten sonra Lex Luger'ın kitini de indir.
mikirukato Hectopat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 118 Çözümler 1 5 Temmuz 2022 #6 Eklemeyi unutmuşum ücretsiz olursa iyi olur.