Beat yapmak istiyorum ama tecrübem ve bilgim sıfır

grrpaow

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Xbox Series S,PlayStation5.SteelSeries Aerox 3 Wirelles,HyperX Cloud II
Selamlar batuflexin son çıkardığı cehnenem parçasından sonra iyice hayalimin peşinden koşma isteği canlandı. İçimde beat yapmak istiyorum ancak müzik bilgim sıfır. Birkaç keç FL denedim beceremedim. Nasıl yapacağım?

Suno AI ile yapılabilir, fakat düzgün bir beat arkasına söz yazacağım dersen shadowville.com'dan beat bulup arkasına söz yazabilirsin.

Selamlar batuflexin son çıkardığı cehnenem parçasından sonra iyice hayalimin peşinden koşma isteği canlandı. İçimde beat yapmak istiyorum ancak müzik bilgim sıfır. Birkaç keç fl denedim beceremedim. Nasıl yapacağım?

Hocam YouTube'dan fl şeyleri gibi kanallar sizi çok ilerletir en azından programı ve beat yapmayı öğrenirsiniz gerisi Metro Boomin gibi prodüktörlerin Studio sessionslarını izleyip günümüz soundunun nasıl yapıldığını öğrenmekten geçiyor. Benim size tavsiyem başlangıçta free sample packlerle beraber beat yapmanız.

Hocam YouTube'dan fl şeyleri gibi kanallar sizi çok ilerletir en azından programı ve beat yapmayı öğrenirsiniz gerisi metro boomin gibi prodüktörlerin Studio sessionslarını izleyip günümüz soundunun nasıl yapıldığını öğrenmekten geçiyor. Benim size tavsiyem başlangıçta free sample packlerle beraber beat yapmanız.

Hocam YouTube üzerinden paylaşım yapılmayacaksa, bahsettiğim siteyi öneririm. Fiyatlandırma dolar üzerinden olduğu için can sıkıcı, fakat çok fazla seçenek ve imkan var. Beat'i indirip arkasına söz yazılıp arkadaşlara atmak için birebir.

Hocam YouTube'dan fl şeyleri gibi kanallar sizi çok ilerletir en azından programı ve beat yapmayı öğrenirsiniz gerisi metro boomin gibi prodüktörlerin Studio sessionslarını izleyip günümüz soundunun nasıl yapıldığını öğrenmekten geçiyor. Benim size tavsiyem başlangıçta free sample packlerle beraber beat yapmanız.

Hocam merhaba size soru sorabileceğim bir yer var mi fl ile alakalı.

Eğer Mac kullanıyorsan Fl'e girmeden Logic ile başlamanı öneririm. Biraz başlangıçta zorlanabilirsin ama ileriye yönelik rahat edersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı