Selamlar batuflexin son çıkardığı cehnenem parçasından sonra iyice hayalimin peşinden koşma isteği canlandı. İçimde beat yapmak istiyorum ancak müzik bilgim sıfır. Birkaç keç FL denedim beceremedim. Nasıl yapacağım?
Selamlar batuflexin son çıkardığı cehnenem parçasından sonra iyice hayalimin peşinden koşma isteği canlandı. İçimde beat yapmak istiyorum ancak müzik bilgim sıfır. Birkaç keç fl denedim beceremedim. Nasıl yapacağım?
Hocam YouTube'dan fl şeyleri gibi kanallar sizi çok ilerletir en azından programı ve beat yapmayı öğrenirsiniz gerisi Metro Boomin gibi prodüktörlerin Studio sessionslarını izleyip günümüz soundunun nasıl yapıldığını öğrenmekten geçiyor. Benim size tavsiyem başlangıçta free sample packlerle beraber beat yapmanız.
Hocam YouTube'dan fl şeyleri gibi kanallar sizi çok ilerletir en azından programı ve beat yapmayı öğrenirsiniz gerisi metro boomin gibi prodüktörlerin Studio sessionslarını izleyip günümüz soundunun nasıl yapıldığını öğrenmekten geçiyor. Benim size tavsiyem başlangıçta free sample packlerle beraber beat yapmanız.
Hocam YouTube üzerinden paylaşım yapılmayacaksa, bahsettiğim siteyi öneririm. Fiyatlandırma dolar üzerinden olduğu için can sıkıcı, fakat çok fazla seçenek ve imkan var. Beat'i indirip arkasına söz yazılıp arkadaşlara atmak için birebir.
Kimse anasının karnından bilgiyle çıkmıyor. Sıfırdan başlayacaksın, kötü de olsa kendi beatlerini yapacaksın. Tecrübe ve zamanla oturacak, bu yolda pes etmemen ana faktör olmalı. Her zaman daha iyisini nasıl yapabilirim kafasında ol.
Hocam YouTube'dan fl şeyleri gibi kanallar sizi çok ilerletir en azından programı ve beat yapmayı öğrenirsiniz gerisi metro boomin gibi prodüktörlerin Studio sessionslarını izleyip günümüz soundunun nasıl yapıldığını öğrenmekten geçiyor. Benim size tavsiyem başlangıçta free sample packlerle beraber beat yapmanız.