MUNIORR Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 475 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #1 Beat'i güzel şarkı önerisi istiyorum. Phonk önermeyin hepsi birbirinin aynısı gibi çok sıkıcı. Beat'i güzel, sözleri olan bir şarkı önerisi istiyorum.
Beat'i güzel şarkı önerisi istiyorum. Phonk önermeyin hepsi birbirinin aynısı gibi çok sıkıcı. Beat'i güzel, sözleri olan bir şarkı önerisi istiyorum.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 30 Haziran 2023 #2 Hocam beat filan pek anlamam sanırım rap müzik ama belirtmediğiniz için rock bilgime önereyim. Size önerim şarkı melodisi olarak Model-Bir Melek Vardı Bazen sadece sözsüz şekilde enstrüman versiyonunu dinliyorum o kadar iyi bence.
Hocam beat filan pek anlamam sanırım rap müzik ama belirtmediğiniz için rock bilgime önereyim. Size önerim şarkı melodisi olarak Model-Bir Melek Vardı Bazen sadece sözsüz şekilde enstrüman versiyonunu dinliyorum o kadar iyi bence.
D Dolphender Decapat Katılım 3 Şubat 2023 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2023 #4 NEFFEX-Fight Back.