K kaplanefe1 Megapat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2018 #1 Arkadaşlar merhaba. Konu başlığında da belirttiğim gibi yeni kulaklık alacağım Beats EP fakat Android telefon kullanıyorum ve bilgisayar kullanırken de kullanmak istiyorum. Acaba çalışır mı, çalışmaz mı? Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Konu başlığında da belirttiğim gibi yeni kulaklık alacağım Beats EP fakat Android telefon kullanıyorum ve bilgisayar kullanırken de kullanmak istiyorum. Acaba çalışır mı, çalışmaz mı? Teşekkürler.
sen7en Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2014 Mesajlar 2.010 Çözümler 2 Yer İzmir, Narlıdere Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2018 #2 Çalışır ancak bassın, mid ve tizlerin önüne geçen bir kulaklık almanı önermem. Yani başka bir kulaklık al.
Çalışır ancak bassın, mid ve tizlerin önüne geçen bir kulaklık almanı önermem. Yani başka bir kulaklık al.
K kaplanefe1 Megapat Katılım 21 Ekim 2014 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2018 #4 sen7en dedi: Çalışır ancak bassın, mid ve tizlerin önüne geçen bir kulaklık almanı önermem. Yani başka bir kulaklık al. Genişletmek için tıkla... Önerin nedir acaba dostum ? Fer dedi: Kullanılır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum.
sen7en dedi: Çalışır ancak bassın, mid ve tizlerin önüne geçen bir kulaklık almanı önermem. Yani başka bir kulaklık al. Genişletmek için tıkla... Önerin nedir acaba dostum ? Fer dedi: Kullanılır. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum.