Beats Kulaklıklar Android'de Çalışır Mı?

iNeonDragon

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Beats kulaklık almak istiyorum ama bir arkadaşım bazı Beats modellerinin Apple harici cihazlarda çalışmadığını söyledi. Benim bilgisayarım MSI ve telefonum Android Galaxy S4. New Tour 2 modelini alacam. Acaba çalışır mı?

Bende Beats kulak içi(urbeats) var Android telefonumda çalışıyor.
Hatta ara ara 100 liralık microlab 2+1 ses sistemine bile bağlıyorum sıkıntısız çalışıyor.

Sizin sorunuz pek açık değil. Kulaklıktaki fonksiyonel tuşlardan bahsediyorsanız evet Apple dışındaki ürünlerde çoğu çalışmaz. Ben sadece müziği durdurup kaldığı yerden oynatabiliyordum. Açıkçası bunu bir dert olarak görmüyorum.

Ek olarak konuyla pekte alakası yok ama kulak üstü düşünüyorsanız 3 gün önce test ettiğim Sony XB950 serisini önerebilirim. Efsaneydi
Tam Adı: Sony MDR-XB950APB Kulaküstü

Tuşlarla alakalı değil. Arkadaşımın söyledi cihaz iPhone'lara ayarlı olduğu için Android'e takıldığında cihazın görmediği bu yüzden ses vermediğini söyledi. Ben saçma dedim ama içime dert oldu. Beats pahalı kulaklık alıp kullanamazsam sıkıntı olur

Bir kez LG G3 ile AVM'de deneme şansım olmuştu, sorunsuz çalıştı fakat sesini beğenmeyip kendi kendime dedim bu kulaklığın ederi 30 tl diye

Ses kalitesi tartışmasız iyi. Zamanında kuzenimde denemiştim. Ama tabi cihaz desteklemesi gerekiyor.

Çalışıyor demekki. Konu kapatılabilir. Cevaplar için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…