Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 2 Nisan 2023 #1 Arkadaşım 2. el olarak satın almıştı 1 yıldır falanda kullanıyor. Okulda bende takıyorum ve ses kalitesi harika. Bütçem 2000 TL civarı ve Beats'i 2. el alacağım. Şu an elimde Haylou GT5 var ve kulak içi kullanmaktan bıktım. Sizce alınmalı mı?
Arkadaşım 2. el olarak satın almıştı 1 yıldır falanda kullanıyor. Okulda bende takıyorum ve ses kalitesi harika. Bütçem 2000 TL civarı ve Beats'i 2. el alacağım. Şu an elimde Haylou GT5 var ve kulak içi kullanmaktan bıktım. Sizce alınmalı mı?
AçkapıyıGardiyan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2019 Mesajlar 2.487 Makaleler 1 Çözümler 3 2 Nisan 2023 #2 Belli bir saat sonra kulak kıkırdaklarını ağrıtıyor. Kulağı çevreleyen bir model daha iyi olur. Studio gibi.
Belli bir saat sonra kulak kıkırdaklarını ağrıtıyor. Kulağı çevreleyen bir model daha iyi olur. Studio gibi.
Fodenist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.162 Çözümler 8 2 Nisan 2023 #3 AçkapıyıGardiyan dedi: Belli bir saat sonra kulak kıkırdaklarını ağrıtıyor. Kulağı çevreleyen bir model daha iyi olur. Studio gibi. Genişletmek için tıkla... Sporda kullanacağım o yüzden fazla büyük duran bir model istemiyorum.
AçkapıyıGardiyan dedi: Belli bir saat sonra kulak kıkırdaklarını ağrıtıyor. Kulağı çevreleyen bir model daha iyi olur. Studio gibi. Genişletmek için tıkla... Sporda kullanacağım o yüzden fazla büyük duran bir model istemiyorum.