9 94derin Centipat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #1 Beats Studio 3 almak istiyorum fakat iPhone 6'ım var ve uyumluluk kısmında gözükmüyor ama iOS 10 ve üstü olur diyor benim telefon iOS 12 çalışır mı?
Beats Studio 3 almak istiyorum fakat iPhone 6'ım var ve uyumluluk kısmında gözükmüyor ama iOS 10 ve üstü olur diyor benim telefon iOS 12 çalışır mı?
E efedddd Centipat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 228 22 Haziran 2023 #2 94derin dedi: Beats Studio 3 almak istiyorum fakat iPhone 6'ım var ve uyumluluk kısmında gözükmüyor ama iOS 10 ve üstü olur diyor benim telefon iOS 12 çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bence çalışır ama neden telefondan daha pahalı bir kulaklık kullanmak istiyorsunuz?
94derin dedi: Beats Studio 3 almak istiyorum fakat iPhone 6'ım var ve uyumluluk kısmında gözükmüyor ama iOS 10 ve üstü olur diyor benim telefon iOS 12 çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bence çalışır ama neden telefondan daha pahalı bir kulaklık kullanmak istiyorsunuz?
9 94derin Centipat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2023 #3 efedddd dedi: Bence çalışır ama neden telefondan daha pahalı bir kulaklık kullanmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon gittiği yere kadar gitsin zaten değiştireceğim yakında sadece şimdilik çalışır mı diye sordum.
efedddd dedi: Bence çalışır ama neden telefondan daha pahalı bir kulaklık kullanmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Telefon gittiği yere kadar gitsin zaten değiştireceğim yakında sadece şimdilik çalışır mı diye sordum.