Beats Studio Buds ANC iyi değil

oguzhan0

Hectopat
Daha fazla  
Bugüne kadar ilk kez bu fiyata kulaklık alıyorum. Dün Teknosa'dan 3380 TL'ye aldım kulaklığı, öncesinde Galaxy Buds 2 kullanıyordum ve halen duruyor evde ve bir de QCY T13 kulaklık almıştım 480 TL'ye. Eve geldim Beats uygulamasını indirip kulaklığı kurdum ve yaklaşık 5 dakika kadar Firmware güncellemesi yaptı. Abi her şey güzel hoş ama adı üstünde Beats bu, insan çok daha fazlasını bekliyor ama yemin ederim Galaxy Buds 2 ve QCY T13'ten sanki zerre farkı yok kulaklığın. Müzik açmadığım zamanda ANC'nin varlığını bile hissetmiyorum diyebilirim. Bende mi sorun var anlamıyorum ama gerçekten acıdım o paraya. Bu arada Huawei P40 ile kullanıyorum, acaba telefon ile ilgili bir sorun mudur?

Hocam kulaklık yapısından dolayı zaten pasif olarak gürültü engelliyor, ANC açıldığında çok fazla fark hissetmemeniz bu yüzden olabilir. Bende dün aldım amazondan kulaklığı. ANC'nin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Kulaklıkta eleştirdiğim tek nokta mikrofonlar oldu.

Hocam kulaklık yapısından dolayı zaten pasif olarak gürültü engelliyor, ANC açıldığında çok fazla fark hissetmemeniz bu yüzden olabilir. Bende dün aldım Amazon'dan kulaklığı. ANC'nin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum. Kulaklıkta eleştirdiğim tek nokta mikrofonlar oldu.

Kanka bende tam aksine mikrofonu beğendim. 3-4 kişiyi aradım, sesin harika geliyor diyorlar. ANC konusuna gelirsek mesela kulaklığım kulağımda çeşmeyi açıyorum rahat duyuyorum, ANC'yi kapatıp çeşmeyi tekrar açıyorum ve aynı oranda duyuyorum. Müzik açınca işte çevredeki sesleri bayağı kesiyor ama onu bir nevi 50 liralık kulaklıkta olmadığı halde yapar bence. Arkadaşta AirPods Pro var ANC açık kulağıma taktığım anda sağır olmuşum hissiyatı veriyor bildiğin.

İyi de beatsin iyi bi ürünü yok ki. Studio buds da zaten fiyat performans olarak dünya sonuncusu. Bi şeffaf olanı çıktı onu da görüntüsü için alınırsa alınır anca. Yazık etmişsin araştırmadan alıp.
O fiyata ikinci el momentum 3 twsler var tertemiz piyasada.

İyi de beatsin iyi bi ürünü yok ki. Studio buds da zaten fiyat performans olarak dünya sonuncusu. Bi şeffaf olanı çıktı onu da görüntüsü için alınırsa alınır anca. Yazık etmişsin araştırmadan alıp.
O fiyata ikinci el momentum 3 twsler var tertemiz piyasada.
Hocam çok haklısındır ama arkadaşın iphone 14 pro max'de 30 dakika kadar airpods pro deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum ses kalitesi konusunda bu kulaklık ile yarışabilecek kulaklık yok galiba. 1 haftalık kullanım sonucu bu sonuca vardım, telefon görüşmelerinde herkes sesimin çok iyi geldiğini söylüyor ama dediğim gibi anc konusunda 500 liralık kulaklıktan zerre farklı yok. Sadece adı olsun diye ANC demişler.

Hocam çok haklısındır ama arkadaşın iPhone 14 Pro Max'de 30 dakika kadar AirPods Pro deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum ses kalitesi konusunda bu kulaklık ile yarışabilecek kulaklık yok galiba. 1 haftalık kullanım sonucu bu sonuca vardım, telefon görüşmelerinde herkes sesimin çok iyi geldiğini söylüyor ama dediğim gibi ANC konusunda 500 liralık kulaklıktan zerre farklı yok. Sadece adı olsun diye ANC demişler.

Ses kalitesi harbiden iyi mi, 3400 liraya değiyor mu ve bu fiyata baska alinacak bir şey var mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı