Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 12 Mayıs 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam bu saniyede başlayan bu iğrenç enstrümanın adı nedir? "without X instrument" diye aratarak kulağıma daha güzel gelen versiyonunu bulmak istiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam bu saniyede başlayan bu iğrenç enstrümanın adı nedir? "without X instrument" diye aratarak kulağıma daha güzel gelen versiyonunu bulmak istiyorum.
Çözüm Sukunanınteli 12 Mayıs 2025 Yukapian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam bu saniyede başlayan bu iğrenç enstrümanın adı nedir? "without X instrument" diye aratarak kulağıma daha güzel gelen versiyonunu bulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar kullanılmış sağda yazıyor kimin ne kullandığını ona göre bakabilirsiniz. Bana kalırsa şu Epiphone yazan o saniyedeki.
Yukapian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam bu saniyede başlayan bu iğrenç enstrümanın adı nedir? "without X instrument" diye aratarak kulağıma daha güzel gelen versiyonunu bulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar kullanılmış sağda yazıyor kimin ne kullandığını ona göre bakabilirsiniz. Bana kalırsa şu Epiphone yazan o saniyedeki.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 12 Mayıs 2025 #2 Yukapian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam bu saniyede başlayan bu iğrenç enstrümanın adı nedir? "without X instrument" diye aratarak kulağıma daha güzel gelen versiyonunu bulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar kullanılmış sağda yazıyor kimin ne kullandığını ona göre bakabilirsiniz. Bana kalırsa şu Epiphone yazan o saniyedeki. Artı 0 Eksi Çözüm
Yukapian dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Tam bu saniyede başlayan bu iğrenç enstrümanın adı nedir? "without X instrument" diye aratarak kulağıma daha güzel gelen versiyonunu bulmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar kullanılmış sağda yazıyor kimin ne kullandığını ona göre bakabilirsiniz. Bana kalırsa şu Epiphone yazan o saniyedeki.
KS KS Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 12 Mayıs 2025 #3 Sukunanınteli dedi: Eki Görüntüle 2489740 Bunlar kullanılmış sağda yazıyor kimin ne kullandığını ona göre bakabilirsiniz. Bana kalırsa şu Epiphone yazan o saniyedeki. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz bir zeka örneğisiniz hocam. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Sukunanınteli dedi: Eki Görüntüle 2489740 Bunlar kullanılmış sağda yazıyor kimin ne kullandığını ona göre bakabilirsiniz. Bana kalırsa şu Epiphone yazan o saniyedeki. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz bir zeka örneğisiniz hocam. Teşekkür ederim.
utkagan Hectopat Katılım 26 Temmuz 2021 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2025 #4 Sanırım hocamın attığı görseldeki yazan VOX Continental Organ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Sanırım hocamın attığı görseldeki yazan VOX Continental Organ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.996 Çözümler 12 12 Mayıs 2025 #5 Yukapian dedi: İnanılmaz bir zeka örneğisiniz hocam. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ciddini söylediniz dalga mı geçtiniz anlamadım ama çözüm olarka işaretlemişssiniz sağ olun. Artı 0 Eksi
Yukapian dedi: İnanılmaz bir zeka örneğisiniz hocam. Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ciddini söylediniz dalga mı geçtiniz anlamadım ama çözüm olarka işaretlemişssiniz sağ olun.
KS KS Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 12 Mayıs 2025 #6 Sukunanınteli dedi: Ciddini söylediniz dalga mı geçtiniz anlamadım ama çözüm olarka işaretlemişssiniz sağ olun. Genişletmek için tıkla... Tabii ki ciddi söyledim. Çok farklı bir açıdan düşünerek olaya bakmışsınız. Yaklaşık 50 kişiye sormuşumdur her yolu denedik bu hiç aklımıza gelmedi. Artı 0 Eksi
Sukunanınteli dedi: Ciddini söylediniz dalga mı geçtiniz anlamadım ama çözüm olarka işaretlemişssiniz sağ olun. Genişletmek için tıkla... Tabii ki ciddi söyledim. Çok farklı bir açıdan düşünerek olaya bakmışsınız. Yaklaşık 50 kişiye sormuşumdur her yolu denedik bu hiç aklımıza gelmedi.