Oynayarak gelişirsin mesela ben eskiden köprüden geçerken bile düşüyordum.Sorum şu: Bed Wars'ı daha iyi oynamak istiyorum. Bunu nasıl daha iyi yapabilirim?
Yıllardır oynuyorum. Öncelikle 10 oyuncudan 11'i macro kullanıyor. O yüzden seninde kurmanı öneriyorum. Fireball jump, TNT jump vs bunları en iyi şekilde yapmalısın. Pratik zeka çok önemli. Hangi zamanda nereye gideceğini bilmen gerek. Mesela ben ve duomun klasikleşmiş bir başlangıcı var. 12 demir çıktığı gibi 48 yün alıp yanıma yol yapıyorum hızlı yol yapma taktiği ile. Onları 30 45 saniyede bitirip duomla ortaya gidiyoruz. 12 tane zümrüt alıyoruz ortadan. O sırada gidilmemiş diamondlara gidiyoruz. Genellikle yanımızı çok hızlı bitirdiğimiz için ortaya gelebilen olmuyor. Gelen olursa da kesiyoruz. Ardından 2 tane elmas zırh alıp kılıcı ve zırhımızı geliştiriyoruz. Bu saatten sonra kırılsak da bizi kesemiyorlar. Anlatarak zor oluyor bunlar. Youtube'dan Hypixel Bedwars leveli +1k üstü olan oyuncuları izleyebilirsiniz. Onların oyun zekasını, yaptığı ince taktikleri gözden geçirebilirsiniz.Sorum şu: Bed Wars'ı daha iyi oynamak istiyorum. Bunu nasıl daha iyi yapabilirim?
Sorum şu: Bed Wars'ı daha iyi oynamak istiyorum. Bunu nasıl daha iyi yapabilirim?
Yıllardır oynuyorum. Öncelikle 10 oyuncudan 11'i macro kullanıyor. O yüzden seninde kurmanı öneriyorum. Fireball jump, TNT jump vs bunları en iyi şekilde yapmalısın. Pratik zeka çok önemli. Hangi zamanda nereye gideceğini bilmen gerek. Mesela ben ve Duo'mun klasikleşmiş bir başlangıcı var. 12 demir çıktığı gibi 48 yün alıp yanıma yol yapıyorum hızlı yol yapma taktiği ile. Onları 30 45 saniyede bitirip duomla ortaya gidiyoruz. 12 tane zümrüt alıyoruz ortadan. O sırada gidilmemiş diamondlara gidiyoruz. Genellikle yanımızı çok hızlı bitirdiğimiz için ortaya gelebilen olmuyor. Gelen olursa da kesiyoruz. Ardından 2 tane elmas zırh alıp kılıcı ve zırhımızı geliştiriyoruz. Bu saatten sonra kırılsak da bizi kesemiyorlar. Anlatarak zor oluyor bunlar. YouTube'dan Hypixel Bedwars leveli +1k üstü olan oyuncuları izleyebilirsiniz. Onların oyun zekasını, yaptığı ince taktikleri gözden geçirebilirsiniz.
Kankam PvP arka plana atılmalı. Görünmezlik yokken de yanını kolaycana bitirebilmen lazım. Emin ol olay makroda değil zaten. Yaptığın movementlarda bitiyor. Belki 6-7 senedir oynamama rağmen ben bile makro kullanıyorum. İstesem elimle bende fight anında 15-16 CPS yapabilirim ama insan kendini yormak istemiyor bir yerden sonra. Neyse, dediğim gibi olay movementta bitiyor. Ben makroyu sağ tıka aldım. Yani yalnızca hızlı blok koymama yardımcı oluyor. Yollari shift basmadan yaptığım için şart gibi bir şey. Çok kasmadan sol tık ile 8-9 cps ile karşımdaki adamı basitçene kesiyorum. Bu da movementlar sayesinde oluyor. Hangi anda d tuşuna basıp, güzel bir açıyla fighta girip, adama rekt atacağını bilirsen kaç cps yaptığının veya makro kullandığının da bir önemi kalmıyor. Bed Wars'da olta olmadığı için rekt atmak için farklı şeyler kullanmak gerekiyor. Ben mesela blok koymayı çok kullanıyorum. Rakibin tam atladığı yere blok koyup fighta başlarsan lagdan adamı geri atıyor geri atmasa dahi şartlar senin eline geçiyor. Ben hiç görünmezlik kullanan bir insan değilim. Oynayış tarzıma uymuyor. Genelde jump kullanıyorum. 4 bed kaldıysa 4 zümrütle 4 jump alıyorum her bed için. Ama bu benim taktiğim. Levelleri benden yüksek olup çok fazla invis alan oyuncular var. Olay oynayış tarzında bitiyor.Hazır konu açılmışken bende bir soru sorayım hocam yıllardır oynadığınızı söylüyorsunuz. Bende macro yok Hypixel de oynuyorum ve ben genellikle görünmezlik iksiri ile bed i alıyorum ya da oyuncuları kesiyorum bu mantıklı mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.