Bed Wars'ı nasıl bırakırım?

glikojen

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Bağımlı oldum artık. Her gün en az 5 saat oynamazsam kendime gelemiyorum resmen! Sürekli küfür falan ediyorum, bırakmak için siz değerli hocalarımdan tavsiyelerinizi bekliyorum! Teşekkürler...

Başka bir oyun bul. O oyuna alışınca bırakırsın.
Ben bu yöntemi kullanarak Minecraft alışkanlığımı kırdım. Hep Minecraft oynuyordum, Battlefront 2 oynamaya başladım ve artık Minecraft'ı çok daha az oynuyorum. Minecraft artık beni eskisi kadar sarmıyor. Battlefront 2 daha çok sarıyor.

Öncelikle tüm sisteminizi ve ekipmanlarınızı çöpe sallayın. Ardından Polygold marka dandik fare, Everest marka ofis klavyesi, ATI Radeon HD 3450, Intel E8400 ve 2 GB RAM'li bir sistem edinin. Yanına ise dandik mahalle bilgisayarcısından alınmış WD5000AADS modelli HDD diski satın alın. Ardından bu sistemin yanına gidip 1080p monitör ekleyin. 1080p monitör oyundaki FPS değerlerinizi en dibe çekip oyundan alacağınız zevki minimuma indirecektir. En son ise SonOyuncu adlı sunucuda Bedwars oynamaya çalışın. Tebrikler; işte artık Minecraft'dan nefret ediyorsunuz!
Not: Bu arada 1080p monitör hariç bahsettiğim bileşenler sistemimin 1 yıl önceki en kötü haliydi. Bu sayede Minecraft'dan soğumuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı