BEDaisy.sys Mavi Ekran Hatası

BarışBrawler

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı sorunsuz kullanıyordum geçen gün kapatırken windows güncellemesi oldu. Bilgisayarı tekrar açıp Fortnite oynamak için Epic Games Launcher'ı açtığım an mavi ekran verdi bilgisayar ve "system_thread_exception_not_handled" uyarısı verdi ama yeniden başlatmadı %100 de kaldı bu yüzden güç kaynağını kapatıp açtım. Ekran kartım güncel. İşin ilginç tarafı şu bilgisayarı açtığımda tekrar gireyim dedim sorunsuz açıldı bir daha kapattım bilgisayarı ve tekrar açtım ve bu sefer yine açmaya çalışırken programı mavi ekran verdi. Bir döngüye girmiş gibi yani böyle devam ediyor. Sorun nedir? Yardımlarınızı bekliyorum...
Minidump dosyaları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun BattleEye kaynaklı, anti-hile programı. Kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Onun Script'i olması lazım oyunun Redist klasöründe.

Kod:
BugCheck 1000007E, {ffffffffc0000005, fffff8039c30ac37, ffffb08fa748d668, ffffb08fa748ceb0}

*** WARNING: Unable to verify timestamp for BEDaisy.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for BEDaisy.sys
*** WARNING: Unable to verify checksum for win32k.sys
Probably caused by : BEDaisy.sys ( BEDaisy+255bfe )

Followup:     MachineOwner
---------

nt!KeBugCheckEx:
fffff803`9bfa9430 48894c2408      mov     qword ptr [rsp+8],rcx ss:0018:ffffb08f`a748c6b0=000000000000007e

Çok sağol abi yardımın için. Sorun bilgisayardan kaynaklanıyor diye korkuyordum.

Sorun BattleEye kaynaklı, anti-hile programı. Kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Onun Script'i olması lazım oyunun Redist klasöründe.

Kod:
BugCheck 1000007E, {ffffffffc0000005, fffff8039c30ac37, ffffb08fa748d668, ffffb08fa748ceb0}

*** WARNING: Unable to verify timestamp for BEDaisy.sys
*** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for BEDaisy.sys
*** WARNING: Unable to verify checksum for win32k.sys
Probably caused by : BEDaisy.sys ( BEDaisy+255bfe )

Followup:     MachineOwner
---------

nt!KeBugCheckEx:
fffff803`9bfa9430 48894c2408      mov     qword ptr [rsp+8],rcx ss:0018:ffffb08f`a748c6b0=000000000000007e

Abi Battleye kaldıramadım herhalde, bilgisayarda bir kaç battleye ile ilgili dosya sildim Fortnite'da dosyaları doğrula yaptım tekrar girdim ama bilgisayarı bir sonraki açışta tekrar açmaya çalışırken mavi ekran verdi? Nasıl temizce kaldırıp kurulumunu yapayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
C:\Program Files (x86)\Common Files\BattlEye klasörünü silip dener misin?
Evet abi oradan sildim Battleye'ı sonra Fortnite'a girerken silinmiş olduğu için "battleye failed to read initialization file" dedi bende dosyaları doğrula yaparak tekrar yüklettim ama sorun devam etti. Şuan yine sildim Battleye'ı Common Files klasöründen. Şimdi nereden indireyim tekrar Battleye'ı abi?

Epic Games Launcher ile Fortnite'ı onar. Olmadı Fortnite klasöründe BE olması lazım, oradan çalıştırıp kurabilirsin.
Abi olmadı bilgisayarı tekrar başlattığımda Epic Games Launcher'dan Fortnite'a başlat dediğim an mavi ekran verdi neden böyle oluyor çok saçma bir kez olup bir kez olmuyor. Abi birde sorun Battleye kaynaklıysa PUBG de onu kullanıyor ama onda sıkıntı yok. Benim sorunum büyük ihtimalle Fortnite'a gelen 5.sezon güncellemesi ile oldu büyük bir güncellemeydi. Bunun başka bir çözümü yok mudur abi :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı