Xapreas Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 626 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Eylül 2021 #1 Önüme Discord'da 1 ay bedava Nitro geldi. Ben de İninal sanal kartımla deneyeyim dedim ama 8 TL istiyor. Arkadaşlarım içinde bakiye yüklü olmayan kartla yapmıştı. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Eylül 2021
Önüme Discord'da 1 ay bedava Nitro geldi. Ben de İninal sanal kartımla deneyeyim dedim ama 8 TL istiyor. Arkadaşlarım içinde bakiye yüklü olmayan kartla yapmıştı.
L Lycus Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.548 Makaleler 1 Çözümler 8 29 Eylül 2021 #11 Xapreas dedi: Teşekkür ederim ama 8 TL'yi geri veriyor mu ? Vermiyorsa bedava yazmasının anlamı ne ? Genişletmek için tıkla... Geri iade yapıyorlar. Kartınızın doğruluğunu kontrol etmek için o kadar para çekilip iade ediliyor. Artı 0 Eksi
Xapreas dedi: Teşekkür ederim ama 8 TL'yi geri veriyor mu ? Vermiyorsa bedava yazmasının anlamı ne ? Genişletmek için tıkla... Geri iade yapıyorlar. Kartınızın doğruluğunu kontrol etmek için o kadar para çekilip iade ediliyor.