Bedava 3 Aylık Discord Nitro ve 2 Aylık Game Pass Ultimate

Makaleler
14
Yer
İstanbul
Öncelikle SteelSeries uygulamasını indiriyoruz. ( Buradan indirebilirsiniz ) Daha sonra programa kayıt olun ve hesabınızı onaylayın. Ardından moments kısmına gelip resimdeki Discord Nitro yazan yere tıklayın.

Ekran Görüntüsü (48).png

Açılan ekranda kart bilgilerini isteyecek ve karttan 1$ çekip iade edecek. ( Kartınızda para olsun ) Onaylandıktan sonra 3 aylık Nitro tanımlanıyor.

Game Pass'e gelecek olursak Discord üzerinden hediye envaterine girip kodu alabilirsiniz.

Bunları yapabilmeniz için daha önce Nitro kullanmamış olmanız gerekir. ( Game Pass'ten emin değilim )

Ekran Görüntüsü (49).png

Ekran Görüntüsü (50).png

Son gün 8 Mart.

Ben ilk defa yapacağım nasıl daha sonra ödeme yenilemeyi iptal edeceğim.
Discord Nitro bölümünden.

Kim kullanırsa hazır link.

Son düzenleme:
Hazır konu açılmışken bir şey soracağım. Ben geçen almıştım ama gamepassi aktif etmemiştim. Eğer 1 nisanda alırsam gamepassim 1 haziranda mı bitecek yoksa 27 nisanda mı?

Dosya Ekleri

• resim_2022-03-06_144045.png
    resim_2022-03-06_144045.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 163
Hazır konu açılmışken bir şey soracağım. Ben geçen almıştım ama gamepassi aktif etmemiştim. Eğer 1 nisanda alırsam gamepassim 1 haziranda mı bitecek yoksa 27 nisanda mı?
27 Nisan kodun son kullanım tarihi. Siz kodu ne zaman kullanırsanız o andan itibaren 2 ay sonra biter. 27 Nisan'da aktive ederseniz 27 Haziran'da biter mesela.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı