Öncelikle SteelSeries uygulamasını indiriyoruz. ( Buradan indirebilirsiniz ) Daha sonra programa kayıt olun ve hesabınızı onaylayın. Ardından moments kısmına gelip resimdeki Discord Nitro yazan yere tıklayın.
Açılan ekranda kart bilgilerini isteyecek ve karttan 1$ çekip iade edecek. ( Kartınızda para olsun ) Onaylandıktan sonra 3 aylık Nitro tanımlanıyor.
Game Pass'e gelecek olursak Discord üzerinden hediye envaterine girip kodu alabilirsiniz.
Bunları yapabilmeniz için daha önce Nitro kullanmamış olmanız gerekir. ( Game Pass'ten emin değilim )
Discord is great for playing games and chilling with friends, or even building a worldwide community. Customize your own space to talk, play, and hang out.
Hazır konu açılmışken bir şey soracağım. Ben geçen almıştım ama gamepassi aktif etmemiştim. Eğer 1 nisanda alırsam gamepassim 1 haziranda mı bitecek yoksa 27 nisanda mı?
Hazır konu açılmışken bir şey soracağım. Ben geçen almıştım ama gamepassi aktif etmemiştim. Eğer 1 nisanda alırsam gamepassim 1 haziranda mı bitecek yoksa 27 nisanda mı?
27 Nisan kodun son kullanım tarihi. Siz kodu ne zaman kullanırsanız o andan itibaren 2 ay sonra biter. 27 Nisan'da aktive ederseniz 27 Haziran'da biter mesela.