Bedava 3 Aylık Discord Nitro ve 2 Aylık Game Pass Ultimate

Makaleler
14
Yer
İstanbul
Öncelikle SteelSeries uygulamasını indiriyoruz. ( Buradan indirebilirsiniz ) Daha sonra programa kayıt olun ve hesabınızı onaylayın. Ardından moments kısmına gelip resimdeki Discord Nitro yazan yere tıklayın.

Açılan ekranda kart bilgilerini isteyecek ve karttan 1$ çekip iade edecek. ( Kartınızda para olsun ) Onaylandıktan sonra 3 aylık Nitro tanımlanıyor.

Game Pass'e gelecek olursak Discord üzerinden hediye envaterine girip kodu alabilirsiniz.

Bunları yapabilmeniz için daha önce Nitro kullanmamış olmanız gerekir. ( Game Pass'ten emin değilim )

Son gün 8 Mart.

3 aydır yaptığım taktik. Ama yine de hatırlatma için sağ olun.

Ben ilk defa yapacağım nasıl daha sonra ödeme yenilemeyi iptal edeceğim.

Discord sunucular artık Full Boost'lu oldu boyle boyle

Ben ilk defa yapacağım nasıl daha sonra ödeme yenilemeyi iptal edeceğim.
Discord Nitro bölümünden.

Kim kullanırsa hazır link.

Son düzenleme:
Hazır konu açılmışken bir şey soracağım. Ben geçen almıştım ama gamepassi aktif etmemiştim. Eğer 1 nisanda alırsam gamepassim 1 haziranda mı bitecek yoksa 27 nisanda mı?

Dosya Ekleri

• resim_2022-03-06_144045.png
    3,9 KB · Görüntüleme: 163
Hazır konu açılmışken bir şey soracağım. Ben geçen almıştım ama gamepassi aktif etmemiştim. Eğer 1 nisanda alırsam gamepassim 1 haziranda mı bitecek yoksa 27 nisanda mı?
27 Nisan kodun son kullanım tarihi. Siz kodu ne zaman kullanırsanız o andan itibaren 2 ay sonra biter. 27 Nisan'da aktive ederseniz 27 Haziran'da biter mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…