YusufEnesTSC
Hectopat
Daha fazla
Hocam merhaba. Öncelikle bende daha alamadım Reditte'de yazıldığına göre yurt dışındaki insanlar dahil çoğu kişi sitedeki yoğunluk yüzünden daha aşamadı. Hatta o kadar çok yüklenildiki siteyi tekrar bakıma aldılar. Kısaca alabilir miyiz bilinmiyor. Ama kodu vereceği sayfaya yönlendiren bir yöntem var. Bize ilk olarak 1 VPN lazım. Ben bu rehberde VPN olarak Brave tarayıcısının VPN'ini kullanacağım. Bedava deneme sürümünü almanız gerekiyor. Brave'i yükledikten sonra sağ üst taraftaki VPN tuşuna basarak ücretsiz üyeliğinizi bir kart vasıtasıyla açıyorsunuz karttan para çekmiyor. VPN hesabınızı açtıktan sonra Almanya'ya bağlanıyoruz. Sonra GeForce Experience uygulamasını VPN açık iken indirip kuruyoruz. Ardından yine VPN açıkken GeForce Experience üzerinde daha önce hiç kullanmadığınız bir e-posta adresi ile hesap açıyoruz.
Sonra zaten sağ üstte profile tıklayıp kod kullan yazan yere tıkladığınızda orada Xbox Game Pass'i görürsünüz lakin şu an alabileceğinizi pek sanmıyorum. Çok fazla yükleme var. Resimleri alta ekledim daha tam sitenin rehber mantığını çözemedim kusura bakmayın.
Sonra zaten sağ üstte profile tıklayıp kod kullan yazan yere tıkladığınızda orada Xbox Game Pass'i görürsünüz lakin şu an alabileceğinizi pek sanmıyorum. Çok fazla yükleme var. Resimleri alta ekledim daha tam sitenin rehber mantığını çözemedim kusura bakmayın.