Bedava 6 antivirüs programı incelemesi

Olabilir. ESET biliyorsunuz ücretli 30 gün sadece deneyebilirsiniz arkadaş ise ücretsizlere bakmış diyorum.

Evet şimdi anladım.
Haklısınız deneme sürümü 30 gün
ücretsiz sürümü piyasada yok..
Lakin korsan şekilde lisanlayabilirsiniz fakat kesinlikle tavsiye etmiyorum malûm crack içinde kötü amaçlı tool olma ihtimali oldukça yüksek :/
Hocam deneme sürümü değil bedava olanlara baktım 1 ay sonra silmem gerekirdi onu. Ücretliler hakkında hiçbir fikrim yok hiçbirini test etmedim.

Hmm haklısınız hocam Free AV menüsüne NOD32 koymak mantıksız.

License. Rf'yi düzenleyip lisans klasörüne atanlar var ama güncelleme alıyorlar mı? Acaba?(bir de teknik destek için başvuramazsın. Veya AV kendini kilitleyebilir boşa verilen çaba.)

License. Rf'yi düzenleyip lisans klasörüne atanlar var ama güncelleme alıyorlar mı? Acaba?(bir de teknik destek için başvuramazsın. Veya av kendini kilitleyebilir boşa verilen çaba.)

Hocam belki güncelleme alabilir lakin teknik yönden destek verilmesi olanaksız..
En temizi orijinal veyahut net üzerindeki
( 3-6-12 ) ay deneme lisansı kullanmak

Comodonun da testini yapabilir misin?
Test ettim toplam 273 tanesini ilk taramada sildi. Sonra yine uygulamaları çalıştırdım bazısını engelledi ama net sayı veremiyorum çünkü aynı defender gibi engellediklerini silmedi yine de. Sadece açmamı engelledi. Aşağı yukarı 330-340 tanesini engellemiştir sanırım. Arka planda belirsiz baya uygulama çalışmaya başladı bu arada.

Dosya Ekleri

• ilk taramadan sonra.png
    341,2 KB · Görüntüleme: 54
  • görev yöneticisindeki uygulamalar.png
    42,1 KB · Görüntüleme: 58

Dediğim gibi 350 bandında bir de zararlıları nereden alıyorsunuz.(link atmayın yasak.)
Hocam belki güncelleme alabilir lakin teknik yönden destek verilmesi olanaksız..
En temizi orijinal veyahut net üzerindeki
( 3-6-12 ) ay deneme lisansı kullanmak
En iyisi lisanslı kullanmak.

Dediğim gibi 350 bandında bir de zararlıları nereden alıyorsunuz.(link atmayın yasak.)

En iyisi lisanslı kullanmak.
Link atmayın demeseydin atardım bilmiyordum . Malware samples diye aratıp birkaç yabancı foruma bakarsan denk gelirsin kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…