Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 27 Eylül 2020 #1 Merhabalar, her şey fotoğrafta gördüğünüz gibi. Bunları Google Drive'a koyuyorlar bunlar. Güvenli mi bunları indirirsem virüs bulaşır mı?
Merhabalar, her şey fotoğrafta gördüğünüz gibi. Bunları Google Drive'a koyuyorlar bunlar. Güvenli mi bunları indirirsem virüs bulaşır mı?
Dark Rebirth Picopat Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 194 Yer Minecraft Köyümüz 27 Eylül 2020 #2 Hayır, değil.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.470 Makaleler 12 Çözümler 3 27 Eylül 2020 #4 Güvenli değil. Ayrıca online oynama sorunu olabilir. O riski alırım diyorsan indir ama Technopat hiç sevmez korsancıları
Güvenli değil. Ayrıca online oynama sorunu olabilir. O riski alırım diyorsan indir ama Technopat hiç sevmez korsancıları
S Steve Rogers Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 4.101 Makaleler 5 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek . 27 Eylül 2020 #5 Üzgün Makaron dedi: Merhabalar, her şey fotoğrafta gördüğünüz gibi. Bunları Google Drive'a koyuyorlar bunlar. Güvenli mi bunları indirirsem virüs bulaşır mı? Eki Görüntüle 682479Eki Görüntüle 682483 Genişletmek için tıkla... Her şey çıkabilir, mesela bir hıyar... 11 liralık oyunu kimse babasının hayrına bedava vermez, vardır bir bit yeniği.
Üzgün Makaron dedi: Merhabalar, her şey fotoğrafta gördüğünüz gibi. Bunları Google Drive'a koyuyorlar bunlar. Güvenli mi bunları indirirsem virüs bulaşır mı? Eki Görüntüle 682479Eki Görüntüle 682483 Genişletmek için tıkla... Her şey çıkabilir, mesela bir hıyar... 11 liralık oyunu kimse babasının hayrına bedava vermez, vardır bir bit yeniği.
K KlesS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 1.954 Makaleler 1 Çözümler 7 27 Eylül 2020 #6 Üzgün Makaron dedi: Merhabalar, her şey fotoğrafta gördüğünüz gibi. Bunları Google Drive'a koyuyorlar bunlar. Güvenli mi bunları indirirsem virüs bulaşır mı? Eki Görüntüle 682479Eki Görüntüle 682483 Genişletmek için tıkla... Bedava Among Us için Memu indirip emülatör üzerinden oynayabilirsiniz.
Üzgün Makaron dedi: Merhabalar, her şey fotoğrafta gördüğünüz gibi. Bunları Google Drive'a koyuyorlar bunlar. Güvenli mi bunları indirirsem virüs bulaşır mı? Eki Görüntüle 682479Eki Görüntüle 682483 Genişletmek için tıkla... Bedava Among Us için Memu indirip emülatör üzerinden oynayabilirsiniz.
Üzgün Makaron Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 563 Çözümler 3 27 Eylül 2020 #7 Dark Rebirth dedi: Hayır, değil. Genişletmek için tıkla... Camila dedi: Güvenli değil. Ayrıca Online oynama sorunu olabilir. O riski alırım diyorsan indir ama Technopat hiç sevmez korsancıları Genişletmek için tıkla... Steve Rogers dedi: Her şey çıkabilir, mesela bir hıyar... 11 liralık oyunu kimse babasının hayrına bedava vermez, vardır bir bit yeniği. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. O zaman virus bulaşmasındansa 10 TL veririm, güvenle indiririm.
Dark Rebirth dedi: Hayır, değil. Genişletmek için tıkla... Camila dedi: Güvenli değil. Ayrıca Online oynama sorunu olabilir. O riski alırım diyorsan indir ama Technopat hiç sevmez korsancıları Genişletmek için tıkla... Steve Rogers dedi: Her şey çıkabilir, mesela bir hıyar... 11 liralık oyunu kimse babasının hayrına bedava vermez, vardır bir bit yeniği. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. O zaman virus bulaşmasındansa 10 TL veririm, güvenle indiririm.
V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 27 Eylül 2020 #8 Emulatörden bilgisayardaki kişiler ile oynayabiliyorsunuz.
Lejax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 3.323 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4060 CPU: Ryzen 7 7735HS RAM: 24GB 4800 MHz DDR5 Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Elektronik Mühendisi - Öğrenci 27 Eylül 2020 #10 Hocam ben güvenmiyorum ama indirdim. Kasperky bir şey bulamadı, ama kimse babasının hayrına bir şey vermez. 10TL verip alabilirsiniz, içiniz rahat olur.
Hocam ben güvenmiyorum ama indirdim. Kasperky bir şey bulamadı, ama kimse babasının hayrına bir şey vermez. 10TL verip alabilirsiniz, içiniz rahat olur.