Bedava Anti-Virus Programı önerisi

musbelive

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben sürekli bilgisayarımda anti-virus prograbramı kullanan birisiyim Kaspersky ve norton 1 sene uyelik kullandım ikisinden de çok memnun kaldım. Windows 10 kullanıyorum sistemi kasmayacak Norton tarzı önere bileceğiniz bir bedava anti-virus programı var mı ? Özellikle belirtmek istiyorum norton'un ben sistemi yorduğunu hiç düşünmüyorum ve çok kullanışlı şuan biraz para harcamayı göze alsam yine norton yada Kasper düşünürdüm ama bedava sürüm önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim iyi forumlar arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
360 Total Security ve ya Comodo olabilir.
Fakat ücretsizler hiç bir zaman ücretliler kadar iyi koruyamaz. Bu aklında bulunsun

Comodo İS tavsiye eserim. (Buradan indirebilirsiniz. Tanıtım sayfasınaburadan ulaşabilirsiniz.)

Kurulumda Yandex eklentilerinin tiklerini kaldırın ve eğer istemiyorsanız Comodo Secure DNS hizmetinin de tikini kaldırn.
GeekBudy hizmetinin tikini kaldırabilirsiniz.
Eğer kullanmak istemiyorsanız Chromodo tarayıcısını kurmayın.

Önerdiğim ayarlar: Ana ekran > Görevler > Gelişmiş Görevler > Gelişmiş Ayarları Aç > (Sol tarafta) Yapılandırma > COMODO Proactive Security > (Yazısının üzerine) Sağ tıkla > Etkinleştir

Ana ekran > Görevler >Ağ Duvarı Görevleri > Gelişmiş Ayarları Aç >
(Ekran alıtısındaki gibi ayarlamanı öneririm) > (Sol tarafta) Savunma+ > HIPS > HIPS Ayarları > Güvenli Kip

Kalan ayarları ve yukarıda önerdiğim ayarları kendinize göre özelleştirebilirsiniz.
NOT: Sandbox ve Viruscope temel koruma bileşenlerindendir ayarlarını değiştirmenizi ve kapatmanızı tavsiye etmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…