Bedava antivirüs önerisi

Quarizmann

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Az önce HOI4'e crack DLC indirmeye çalıştım lakin hata verdi. Virüs olabileceği şüphesindeyim. Sizce virüs bulaşmış olabilir mi? Bulaştıysa da hangi bedava antivirüsle taratıp silebilirim? Yardımcı olacak herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Az önce HOI4'e crack DLC indirmeye çalıştım lakin hata verdi. Virüs olabileceği şüphesindeyim. Sizce virüs bulaşmış olabilir mi? Bulaştıysa da hangi bedava antivirüsle taratıp silebilirim? Yardımcı olacak herkese teşekkürler.
CreamAPI yüzünden vermiştir büyük ihtimalle. DLClere virüs konamaz çalışan dosyaları yok çünkü. Koyulabilir de kimse uğraşmaz önceden yapılmış bir şeyde değil zaten. HOI4 kapandıktan sonra kapanır virüs olsa bile.

Önerecek olursam Kaspersky Free.

+ olarak hiç koyanı da görmedim EU4-HOI4 dlclerine virüs koyanı.

ESET taraması bedava diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky - Malwarebytes.
Reis kaspersky indirmistim zaten 30 günlük tam paket deneme varmış kabul ettim ve tam arama yaptim bir sey çıkmadı.

CreamAPI yüzünden vermiştir büyük ihtimalle. DLClere virüs konamaz çalışan dosyaları yok çünkü. Koyulabilir de kimse uğraşmaz önceden yapılmış bir şeyde değil zaten. HOI4 kapandıktan sonra kapanır virüs olsa bile.

Önerecek olursam Kaspersky Free.

+ olarak hiç koyanı da görmedim EU4-HOI4 dlclerine virüs koyanı.
Reis ben dlc indiremedim aylink üzerinden linke git diyince nedense virüslü winrar indirdi. Installer vardi oraya bastım ama hata verdi. Zaten sonra da tarama yaptım bir şey yokmuş. Hata vermese şuan pc yoktu heralde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı