Saygılar hocam, Visual üzerinden bende işlem yaptım, dosya içine zararlı yazılım kodu yazarsanız algılayabilir. İyi sosyaller.
Hiçbir şey yazmadım hocam sayfa açılır açılmaz böyle bir uyarı geldi sonra araştırıp kaldırdım zaten Kaspersky'ı.
Saygılar hocam, Visual üzerinden bende işlem yaptım, dosya içine zararlı yazılım kodu yazarsanız algılayabilir. İyi sosyaller.
Bedava değil.
Windows Defender veya BitDefender veya Avast'a bakabilirsiniz, zaten başka seçeneğiniz de yok.
Aynen hocam, 32 satır kod boşuna duruyor herhalde.Hiçbir şey yazmadım hocam sayfa açılır açılmaz böyle bir uyarı geldi sonra araştırıp kaldırdım zaten Kaspersky'ı.
Avast bu sene Kaspersky'den çok daha iyi, fanboyluk yapmayı bırakın. Kaspersky bu sene berbat.Avast en kötü hatan olur bance katspersky.
ClamWin diye bilinmeyen edilmeyen AV'leri kurmayın.ClamWin var ücretsiz olarak. Ayrıca çok hafiftir.
Hocam siz o kadar AV Taramalarına rağmen virüs olmadığını kabullenmeyip onun yerine hala virüs virüs diyorsunuz. GTA 5'in sistemi kastırıp buna yol açabileceğini niye düşünmüyorsun acaba? Ve bu sadece GTA 5'de oluyormuş. Bence virüs ile tamamen alakasız bu dediğin.Sadece bitdefender yapsam yeterli mi bide bitdefendere geçiş yapayım mı sence?
Eki Görüntüle 2273118
Doğrusunu indiriyorumdimi hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.