Y ynsyns0 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 759 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2022 #151 sweiss dedi: Ben sistemi anlamadım. Finali kazandıktan sonra şans faktörüne dayalı olarak mı veriyor? Şimdi final kısmını yaptım ve kötü şans dedi. Genişletmek için tıkla... Ben hiç gol yemedim verdi
sweiss dedi: Ben sistemi anlamadım. Finali kazandıktan sonra şans faktörüne dayalı olarak mı veriyor? Şimdi final kısmını yaptım ve kötü şans dedi. Genişletmek için tıkla... Ben hiç gol yemedim verdi
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 13 Aralık 2022 #152 sweiss dedi: Ben sistemi anlamadım. Finali kazandıktan sonra şans faktörüne dayalı olarak mı veriyor? Şimdi final kısmını yaptım ve kötü şans dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç gol yediniz mi? Finallerde 1 tane bile gol yediyseniz vermiyor.
sweiss dedi: Ben sistemi anlamadım. Finali kazandıktan sonra şans faktörüne dayalı olarak mı veriyor? Şimdi final kısmını yaptım ve kötü şans dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam hiç gol yediniz mi? Finallerde 1 tane bile gol yediyseniz vermiyor.
sweiss Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 5.430 Çözümler 71 Yer Pendik, İstanbul 13 Aralık 2022 #153 509401 dedi: Hocam hiç gol yediniz mi? Finallerde 1 tane bile gol yediyseniz vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ah, evet. Finalde bir tane yemiştim. Gece 12'de tekrar deneyeyim en iyisi.
509401 dedi: Hocam hiç gol yediniz mi? Finallerde 1 tane bile gol yediyseniz vermiyor. Genişletmek için tıkla... Ah, evet. Finalde bir tane yemiştim. Gece 12'de tekrar deneyeyim en iyisi.
Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 363 3 Ocak 2023 #154 ynsyns0 dedi: oha cidden mi? ben balıkesirde çalışmayı düşünüyordum seneye orası büyükşehir değil mi ya Genişletmek için tıkla... biraz geç oluyor kb. Balıkesir Susurlukta vardı diye hatırlıyorum. Balıkesir kareside mc donals yok bende bilmiyom neden yok.sevdiğim bi yer.
ynsyns0 dedi: oha cidden mi? ben balıkesirde çalışmayı düşünüyordum seneye orası büyükşehir değil mi ya Genişletmek için tıkla... biraz geç oluyor kb. Balıkesir Susurlukta vardı diye hatırlıyorum. Balıkesir kareside mc donals yok bende bilmiyom neden yok.sevdiğim bi yer.
DenizED Kilopat Katılım 13 Şubat 2018 Mesajlar 893 Çözümler 2 3 Ocak 2023 #155 Keremdigital dedi: biraz geç oluyor kb. Balıkesir Susurlukta vardı diye hatırlıyorum. Balıkesir kareside mc donals yok bende bilmiyom neden yok.sevdiğim bi yer. Genişletmek için tıkla... Aferin paşa.
Keremdigital dedi: biraz geç oluyor kb. Balıkesir Susurlukta vardı diye hatırlıyorum. Balıkesir kareside mc donals yok bende bilmiyom neden yok.sevdiğim bi yer. Genişletmek için tıkla... Aferin paşa.