Bedava CS:GO Skinleri Kazanmak

zettacyx rev2.0

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bu aralar CS:GO'ya başladım. Skin kazanmak istiyorum. Ama oyunlara yatıracak param yok Bunu bedava şekilde nasıl yapabilirim? Şuanda Negev Parlak Ordu, Xm1014 Ladin ağaçları ve 1 Ufuk Kasam var. Pek işime yaramayan silahlar. Bunu nasıl yapabilirim? Veya takas teklifleriniz varsa (bu çöpleri pek isteyenin olacağını sanmam ama) takas yapabiliriz.

Benimde MP7 için Orman Dopat novaya Kumul, SCAR-20 için Karbon Fiber,P250 için Kuzey Ormanı,G3SG1 için Çöl Fırtınası desenim var ayrıca bende para yatıramadığım için tamı tamına 12 tane kasa boşta duruyor.

Kasaları satarak ucuz skinler alabilirsiniz yeni kasalar geldiğinde ilk 2 gün 12TL civarı oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
csgolive.com sitesini öneririm zamanında az miktarlardan baya katlamıştım. CS:GO'nun kendi kasaları berbat. Kar etme ihtimali çok düşük. csgolive.com hem oranlama gösterilen gibi hem sana diğer siteler gibi saçma fakeler atmıyor. En son bir aralar takas banı falan geldi ondan sonra bıraktım. Takas banının ardından belli bir yöntemler buldular ama takip edemedim ben.

Hesap prime mi değil mi?

Prime değil
Peki promo kod gibi bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…