R RYN Yoctopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #1 Discord Gmail'ini sallamıstım, kart bılgılerım de kaldı. Inınal ceker mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2021 #2 RYN dedi: Discord Gmail'ini sallamıstım, kart bılgılerım de kaldı. Inınal ceker mı? Genişletmek için tıkla... Kartında para varsa çeker, iptal edersen çekmez. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
RYN dedi: Discord Gmail'ini sallamıstım, kart bılgılerım de kaldı. Inınal ceker mı? Genişletmek için tıkla... Kartında para varsa çeker, iptal edersen çekmez.
R RYN Yoctopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #3 uwu emrw kun dedi: Kartında para varsa çeker, iptal edersen çekmez. Genişletmek için tıkla... Param oldugu zaman ceker mı? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
uwu emrw kun dedi: Kartında para varsa çeker, iptal edersen çekmez. Genişletmek için tıkla... Param oldugu zaman ceker mı?
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #4 RYN dedi: Param oldugu zaman ceker mı? Genişletmek için tıkla... Para varsa kartta 1 ay süresi dolunca çeker, çekmesini istemiyorsan iptal etmelisin.
RYN dedi: Param oldugu zaman ceker mı? Genişletmek için tıkla... Para varsa kartta 1 ay süresi dolunca çeker, çekmesini istemiyorsan iptal etmelisin.
R RYN Yoctopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #5 uwu emrw kun dedi: Para varsa kartta 1 ay süresi dolunca çeker, çekmesini istemiyorsan iptal etmelisin. Genişletmek için tıkla... Ama hesabın Gmail'ini sallamıstım. Baska bir sekılde nasıl ıptal edebılırım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
uwu emrw kun dedi: Para varsa kartta 1 ay süresi dolunca çeker, çekmesini istemiyorsan iptal etmelisin. Genişletmek için tıkla... Ama hesabın Gmail'ini sallamıstım. Baska bir sekılde nasıl ıptal edebılırım?
uwu emrw kun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.289 Makaleler 4 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #6 RYN dedi: Ama hesapın gmalini sallamıstım baska bir sekılde nasıl ıptal edebılırım. Genişletmek için tıkla... Hesaba giriş yapamıyorsan ve kartını Ininal'dan açtıysan kart ayarlarına gelerek silmeli veya içindeki parayı çekmelisin. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Haziran 2021
RYN dedi: Ama hesapın gmalini sallamıstım baska bir sekılde nasıl ıptal edebılırım. Genişletmek için tıkla... Hesaba giriş yapamıyorsan ve kartını Ininal'dan açtıysan kart ayarlarına gelerek silmeli veya içindeki parayı çekmelisin.
4 414605 Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 13 13 Haziran 2021 #7 RYN dedi: Ama hesabın Gmail'ini sallamıstım. Baska bir sekılde nasıl ıptal edebılırım? Genişletmek için tıkla... Kart ayarlarından silebilirsin. Ayrıca kartın içinde para yoksa para çekemez. Son düzenleme: 13 Haziran 2021
RYN dedi: Ama hesabın Gmail'ini sallamıstım. Baska bir sekılde nasıl ıptal edebılırım? Genişletmek için tıkla... Kart ayarlarından silebilirsin. Ayrıca kartın içinde para yoksa para çekemez.