Bedava Discord Nitro nasıl alınır?

Mysterywww

Femtopat
Daha fazla  
Nitro'yu nasıl bedava alabilirim? Mesela Epic Games falan bedava yapmıştı.

Şu an öyle bir kampanya yok maalesef. Bazen Discord kendisi veriyor 1 aylık deneme kartınızdan 18 TL kesip iade ediyor.
Not: Daha önce Nitro aldıysanız da gelebiliyor uzun sürede de olsa.

Hocam bahsettiğiniz böyle kampanyalar genellikle hiç nitro alınmamış hesaplar için alınabiliyor, aynı hesaba 2 kez alamazsınız mesela. Yeni hesap açmanız gerekir ve hazırda bir karta ihtiyacınız olur. Çok az bir miktar para çekiyor lakin onu da geri iade ediyorlar. (Kontrol amaçlı sadece.)

Şuan aktif bir kampanya yok, fakat olabilir takip edebilirsiniz. Ayrıca Discord bazen hediye Nitro üyeliği verebiliyor hesaba.

Discord hesabınızda daha önce Nitro kullandıysanız bu tarz kampanyalardan faydalanabilmeniz mümkün değil, şu an herhangi bir kampanya yok diye biliyorum fakat Discord'un hiç Nitro kullanmamış insanlar için aylık Nitro teklifi masaüstü veya tarayıcı'dan girerseniz eğer bazen 10 günlük teklif olarak gelebiliyor.

Yaşadığım bir olayı örnek vereyim. Yaklaşık 2 yıl önce Nitro almıştım, ondan 1 yıl sonra bana 1 aylık Nitro denemesi sunmuştu Discord. Ve geçtiğimiz aylarda tekrardan geldi ve aldım. (Evet aynı hesap.)

Genellikle dememin sebebi bu, ama Discord'un kendisi gerçekleştirmediği kampanyalarda hiç nitro çekilmemiş hesap isteniyor diye biliyorum.

Evet ayrıca bahsettiğim bu Discord'un kendi teklifi önceden Discord Nitro kullanmış olsanız bile deneyebiliyorsunuz, çevremde bu şekilde tekrar Nitro kullanan birkaç insan var fakat kesinliğinden emin değilim. Belki de belirli bir zaman içerisinde bu teklif sınırlandırılması tekrar aktif hale geliyor ve kullanabiliyorsunuzdur.

Nitro kullanmış olsa dahi Discord uygulama / web sürümü içinden Nitro hediyesi verebiliyor. O da 10 gün değil 1 ay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…