asizby Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Başlıkta da görüldüğü gibi bedava hosting ve tk..vb uzantılı domainler alabileceğim yerler mevcut mu? İyi günler. Saygılar.
Başlıkta da görüldüğü gibi bedava hosting ve tk..vb uzantılı domainler alabileceğim yerler mevcut mu? İyi günler. Saygılar.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 10 Şubat 2021 #2 asizby dedi: Başlıkta da görüldüğü gibi bedava hosting ve tk..vb uzantılı domainler alabileceğim yerler mevcut mu? İyi günler. Saygılar. Genişletmek için tıkla... Hiçbir firma bedava domain ve hosting vermez sadece denemeniz için 1 aylık süre verir. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022
asizby dedi: Başlıkta da görüldüğü gibi bedava hosting ve tk..vb uzantılı domainler alabileceğim yerler mevcut mu? İyi günler. Saygılar. Genişletmek için tıkla... Hiçbir firma bedava domain ve hosting vermez sadece denemeniz için 1 aylık süre verir.
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.088 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 10 Şubat 2021 #3 Freenom gibi yerler var fakat forumda paylaşılması yasak mı bilmiyorum. Ayrıca 1 dolara hosting ve domain veren siteler var oralara bakabilirsiniz.
Freenom gibi yerler var fakat forumda paylaşılması yasak mı bilmiyorum. Ayrıca 1 dolara hosting ve domain veren siteler var oralara bakabilirsiniz.
erayerciyas Kilopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 113 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #4 000Webhost'a bakabilirsiniz.
asizby Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #5 erayerciyas dedi: 000Webhost'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oradan aldım da domain çirkin geldi bayağı. Eskiden tk uzantılı domainler ücretsizdi kaldırıldı mı acaba?
erayerciyas dedi: 000Webhost'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Oradan aldım da domain çirkin geldi bayağı. Eskiden tk uzantılı domainler ücretsizdi kaldırıldı mı acaba?
die Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.984 Makaleler 1 Çözümler 44 10 Şubat 2021 #6 Freenom'dan ücretsiz .tk, .ml, .gq gibi domainler alabilirsiniz. Hosting olarak ne için kullanacağınıza bağlı.
Freenom'dan ücretsiz .tk, .ml, .gq gibi domainler alabilirsiniz. Hosting olarak ne için kullanacağınıza bağlı.
asizby Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #7 die dedi: Freenom'dan ücretsiz .tk, .ml, .gq gibi domainler alabilirsiniz. Hosting olarak ne için kullanacağınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
die dedi: Freenom'dan ücretsiz .tk, .ml, .gq gibi domainler alabilirsiniz. Hosting olarak ne için kullanacağınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
erayerciyas Kilopat Katılım 25 Ekim 2014 Mesajlar 113 Yer KKTC Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #8 asizby dedi: Oradan aldım da domain çirkin geldi bayağı. Eskiden tk uzantılı domainler ücretsizdi kaldırıldı mı acaba? Genişletmek için tıkla... dot.tk'dan alabilirsiniz.
asizby dedi: Oradan aldım da domain çirkin geldi bayağı. Eskiden tk uzantılı domainler ücretsizdi kaldırıldı mı acaba? Genişletmek için tıkla... dot.tk'dan alabilirsiniz.
Yiğit Efe ERDOĞMUŞ Hectopat Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 937 Çözümler 2 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #9 erayerciyas dedi: dot.tk'dan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Freenom, Dot.tk gibi birçok sitenin domainlerini vermekte. Ücretsiz hosting için awardspace bakabilirsiniz fiyatları yüksek değil zamanında 2 senelik almıştım çok çok cüzzi bir fiyata hala kullanıyorum.
erayerciyas dedi: dot.tk'dan alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Freenom, Dot.tk gibi birçok sitenin domainlerini vermekte. Ücretsiz hosting için awardspace bakabilirsiniz fiyatları yüksek değil zamanında 2 senelik almıştım çok çok cüzzi bir fiyata hala kullanıyorum.
4 439169 Decapat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 544 Çözümler 2 30 Nisan 2022 #10 erayerciyas dedi: 000Webhost'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben oradan kayıt olamıyorum. E-posta doğrulama geliyor. Butona basıyorum fakat gitmeye çalıştığınız sayfa yok diyor.
erayerciyas dedi: 000Webhost'a bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben oradan kayıt olamıyorum. E-posta doğrulama geliyor. Butona basıyorum fakat gitmeye çalıştığınız sayfa yok diyor.