Bedava e-ticaret sitesi nasıl kurulur?

Ben de hayat bayram olsun istiyorum ama her istediğimiz olmuyor işte.

E-ticaret siteleri öyle basit yapılar değillerdir. Basit yapıda olanların da adam akıllı güvenliği yoktur. Öyle bedavaya kurulmazlar yani, kuracağını iddia eden adamdan da uzak durulması gerekir. Bu işler bedavayla olacak şeyler değiller.

Bırak e-ticaret sitesi kurmayı, mevcut e-ticaret sitelerinde satış yapmak için bile belli bir harcama yapman gerekir. İstemekle olmuyor yani. Hazır siteleri kullanıp belli şartlar altında satış yapman en mantıklısı.

Zaten diyelim ki belese .tk .ml gibi bir domain aldın. Beles wordpress'e izin veren hosting buldun. Wordpress'e woocommerce vb. bir eklenti kurup ürünlerini listeledin.
Kim, neden senin bu sitene güvensin? Diyelim ki güvendiler vergi ödemek için şirket açman gerekecek. Dolayısıyla zaten site kurmak için edeceğin masraftan çok daha fazla masraf etmeyecek misin?

Ya şirketim filan var, güvenim de var, kitlem de var.

Zaten diyelim ki belese. Tk. ML gibi bir domain aldın. Beles WordPress'e izin veren hosting buldun. WordPress'e woocommerce vb. bir eklenti kurup ürünlerini listeledin.
Kim, neden senin bu sitene güvensin? Diyelim ki güvendiler vergi ödemek için şirket açman gerekecek. Dolayısıyla zaten site kurmak için edeceğin masraftan çok daha fazla masraf etmeyecek misin?

Şirketin var, kitlen var ama kesenin ağzını açamıyorsun demek. :D

Parayı veren düdüğü çalar.

Bu konuda verdiğim tavsiyelerin aynısı geçerli, hatta konu sahibini de çok yakından tanıyorsundur. :) O kadar ay geçmiş ve sen hala fikir aşamasındaysan biraz zor gibi zaten.

Ücretsiz domain ve hostingi halletsen bile yükleyeceğin script ile muhtemelen birkaç kişi siteyi ziyaret ettiğinde sunucu kapasitesi dolacak ve site çökecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı