Lise Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 391 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar uygulamaya para vermeden nasıl edit yapabilirim? Videolar ve fotoğraflar için edit yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar uygulamaya para vermeden nasıl edit yapabilirim? Videolar ve fotoğraflar için edit yapacağım.
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 4 Haziran 2021 #11 Lise dedi: Merhaba arkadaşlar uygulamaya para vermeden nasıl edit yapabilirim? Videolar ve fotoğraflar için edit yapacağım. Genişletmek için tıkla... Eğer windows işletim sistemi bulunan bir cihaza sahipsen windows video editör uygulamasını kullanabilirsin. Ayrıca DaVinci Resolve uygulamasını da kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Lise dedi: Merhaba arkadaşlar uygulamaya para vermeden nasıl edit yapabilirim? Videolar ve fotoğraflar için edit yapacağım. Genişletmek için tıkla... Eğer windows işletim sistemi bulunan bir cihaza sahipsen windows video editör uygulamasını kullanabilirsin. Ayrıca DaVinci Resolve uygulamasını da kullanabilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Haziran 2021 #12 lanetlihalflifefani dedi: Ah kardeşim ah... Blender modelleme ve 3D animasyon programı bir kere. Genişletmek için tıkla... Video Editing — Blender The Video Editor offers a range of basic yet very efficient tools. www.blender.org Artı 0 Eksi
lanetlihalflifefani dedi: Ah kardeşim ah... Blender modelleme ve 3D animasyon programı bir kere. Genişletmek için tıkla... Video Editing — Blender The Video Editor offers a range of basic yet very efficient tools. www.blender.org
KernelColonel Hectopat Katılım 15 Temmuz 2019 Mesajlar 788 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #13 Recep Baltaş dedi: Video Editing — Blender The Video Editor offers a range of basic yet very efficient tools. www.blender.org Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum pardon... Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Video Editing — Blender The Video Editor offers a range of basic yet very efficient tools. www.blender.org Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum pardon...