darkbabba Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 9 Ocak 2023 #1 Merhaba YouTube başladım ve edit konusunda iyi bir uygulama bulamadım bildiğiniz güzel bir bedava edit uygulama varsa yazarsanız sevinirim.
Merhaba YouTube başladım ve edit konusunda iyi bir uygulama bulamadım bildiğiniz güzel bir bedava edit uygulama varsa yazarsanız sevinirim.
Intervice Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.821 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #2 Movavi kullanımı ücretsiz ama kısıtlı, tüm özellikleri kullanmak için satın alman gerekiyor indirip deneyebilirsin.
Movavi kullanımı ücretsiz ama kısıtlı, tüm özellikleri kullanmak için satın alman gerekiyor indirip deneyebilirsin.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.642 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 darkbabba dedi: Merhaba YouTube başladım ve edit konusunda iyi bir uygulama bulamadım bildiğiniz güzel bir bedava edit uygulama varsa yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... CapCut bilgisayar versiyonu güzel aynı şekilde windows 11'in kendi uyfulaması var ClipChamb diye. Intervice dedi: Movavi kullanımı ücretsiz ama kısıtlı, tüm özellikleri kullanmak için satın alman gerekiyor indirip deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bence movavi kullanmayın ücretsiz versiyonunda videonun ortasında 5-10 saniye kalan 5 saniye sonra geri gelen bir MOVAVİE VİDEO EDİTOR yazısı var.
darkbabba dedi: Merhaba YouTube başladım ve edit konusunda iyi bir uygulama bulamadım bildiğiniz güzel bir bedava edit uygulama varsa yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... CapCut bilgisayar versiyonu güzel aynı şekilde windows 11'in kendi uyfulaması var ClipChamb diye. Intervice dedi: Movavi kullanımı ücretsiz ama kısıtlı, tüm özellikleri kullanmak için satın alman gerekiyor indirip deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Bence movavi kullanmayın ücretsiz versiyonunda videonun ortasında 5-10 saniye kalan 5 saniye sonra geri gelen bir MOVAVİE VİDEO EDİTOR yazısı var.
ahmet164632 Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.753 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #4 Adobe ücretsiz deneme sürümü
darkbabba Hectopat Katılım 11 Aralık 2021 Mesajlar 425 Çözümler 2 9 Ocak 2023 #5 bbnoS dedi: CapCut bilgisayar versiyonu güzel aynı şekilde windows 11'in kendi uyfulaması var ClipChamb diye. Bence movavi kullanmayın ücretsiz versiyonunda videonun ortasında 5-10 saniye kalan 5 saniye sonra geri gelen bir MOVAVİE VİDEO EDİTOR yazısı var. Genişletmek için tıkla... aynen o Kötü ahmet164632 dedi: Adobe ücretsiz deneme sürümü Genişletmek için tıkla... bakıcam
bbnoS dedi: CapCut bilgisayar versiyonu güzel aynı şekilde windows 11'in kendi uyfulaması var ClipChamb diye. Bence movavi kullanmayın ücretsiz versiyonunda videonun ortasında 5-10 saniye kalan 5 saniye sonra geri gelen bir MOVAVİE VİDEO EDİTOR yazısı var. Genişletmek için tıkla... aynen o Kötü ahmet164632 dedi: Adobe ücretsiz deneme sürümü Genişletmek için tıkla... bakıcam