K Kaijiro Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #1 Ben Valorant frgamovie editleri yapmak istiyorum, ilk defa baslıyorum ve ücretsiz bir program arıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023
Ben Valorant frgamovie editleri yapmak istiyorum, ilk defa baslıyorum ve ücretsiz bir program arıyorum.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.853 Makaleler 3 Çözümler 59 20 Mart 2023 #2 Nasıl bir edit yapmak istiyorsunuz profesyonel olarak mı? Yoksa sadece kesitleri birleştirerek mi?
K Kaijiro Centipat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2023 #3 Yukapian dedi: Nasıl bir edit yapmak istiyorsunuz profesyonel olarak mı? Yoksa sadece kesitleri birleştirerek mi? Genişletmek için tıkla... Yani cok efekt koymayacağım ama biraz da effekt koymak istiyorum tabii duzde olmasın
Yukapian dedi: Nasıl bir edit yapmak istiyorsunuz profesyonel olarak mı? Yoksa sadece kesitleri birleştirerek mi? Genişletmek için tıkla... Yani cok efekt koymayacağım ama biraz da effekt koymak istiyorum tabii duzde olmasın