ZesuN Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 2.621 Çözümler 8 Yer Berlin 2 Mayıs 2023 #31 Yayını Steam'den izlemeye gerek var mı normal siteden izlesek de olur mu?
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.877 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #32 ZesuN dedi: Yayını Steam'den izlemeye gerek var mı normal siteden izlesek de olur mu? Genişletmek için tıkla... Siteden izleyince de düşüyor.
ZesuN dedi: Yayını Steam'den izlemeye gerek var mı normal siteden izlesek de olur mu? Genişletmek için tıkla... Siteden izleyince de düşüyor.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #33 ZesuN dedi: Yayını Steam'den izlemeye gerek var mı normal siteden izlesek de olur mu? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinden de izleyebilirsiniz, Steam'e giriş yaptığınızdan emin olun yeter.
ZesuN dedi: Yayını Steam'den izlemeye gerek var mı normal siteden izlesek de olur mu? Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinden de izleyebilirsiniz, Steam'e giriş yaptığınızdan emin olun yeter.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.092 Makaleler 15 Çözümler 493 Yer Türkiye Cumhuriyeti 2 Mayıs 2023 #34 Lisser dedi: Şuan yok sanırım da sık sık geliyor zaten böyle etkinlikler, çoğunu topladım Genişletmek için tıkla... Nasıl takip ediyorsunuz? :O (Tamam önceki mesajı gördüm.) Teşekkürler şimdi izliyorum bu arada. Şansıma yayın bitecek gibi. Give away diyorlar belki yine alırım. Aldım. Son düzenleme: 2 Mayıs 2023
Lisser dedi: Şuan yok sanırım da sık sık geliyor zaten böyle etkinlikler, çoğunu topladım Genişletmek için tıkla... Nasıl takip ediyorsunuz? :O (Tamam önceki mesajı gördüm.) Teşekkürler şimdi izliyorum bu arada. Şansıma yayın bitecek gibi. Give away diyorlar belki yine alırım. Aldım.
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #35 Buradan da testi yaparak 1 adet çıkartma alıyorsunuz bu arada, çok önemli değil ama bedava. https://store.steampowered.com/sale/redfall_launch
Buradan da testi yaparak 1 adet çıkartma alıyorsunuz bu arada, çok önemli değil ama bedava. https://store.steampowered.com/sale/redfall_launch
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.877 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #36 Lisser dedi: Buradan da testi yaparak 1 adet çıkartma alıyorsunuz bu arada, çok önemli değil ama bedava. https://store.steampowered.com/sale/redfall_launch Genişletmek için tıkla... Cevapları var mı?
Lisser dedi: Buradan da testi yaparak 1 adet çıkartma alıyorsunuz bu arada, çok önemli değil ama bedava. https://store.steampowered.com/sale/redfall_launch Genişletmek için tıkla... Cevapları var mı?
Lisser Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 2.486 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #37 enes_yldrm_1 dedi: Cevapları var mı? Genişletmek için tıkla... Sallayın hocam, kafama göre yaptım bunu verdi.
enes_yldrm_1 dedi: Cevapları var mı? Genişletmek için tıkla... Sallayın hocam, kafama göre yaptım bunu verdi.
enes_yldrm_1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 1.877 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #38 Lisser dedi: Sallayın hocam, kafama göre yaptım bunu verdi. Eki Görüntüle 1764004 Genişletmek için tıkla... Sanki hepsini doğru yapınca key dağıtacaklarmış gibi geldi de o yüzden sormuştum.
Lisser dedi: Sallayın hocam, kafama göre yaptım bunu verdi. Eki Görüntüle 1764004 Genişletmek için tıkla... Sanki hepsini doğru yapınca key dağıtacaklarmış gibi geldi de o yüzden sormuştum.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 2 Mayıs 2023 #39 enes_yldrm_1 dedi: Sanki hepsini doğru yapınca key dağıtacaklarmış gibi geldi de o yüzden sormuştum. Genişletmek için tıkla... Ne seçtiğine göre farklı emoji veriyor hocam key vermiyor.
enes_yldrm_1 dedi: Sanki hepsini doğru yapınca key dağıtacaklarmış gibi geldi de o yüzden sormuştum. Genişletmek için tıkla... Ne seçtiğine göre farklı emoji veriyor hocam key vermiyor.
insann Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 2.287 Çözümler 10 2 Mayıs 2023 #40 Lisser dedi: Sallayın hocam, kafama göre yaptım bunu verdi. Eki Görüntüle 1764004 Genişletmek için tıkla... Layla geldi bana. Konu için teşekkürler, 6 tane avatarı da aldım.
Lisser dedi: Sallayın hocam, kafama göre yaptım bunu verdi. Eki Görüntüle 1764004 Genişletmek için tıkla... Layla geldi bana. Konu için teşekkürler, 6 tane avatarı da aldım.