K KingKong_ Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 652 Çözümler 1 8 Mart 2020 #1 Sorum başlıktaki gibidir eğer oynanıyorada şartı nedir? Oynanmıyorsa yeni bir hesap satın alacağım. Ne zaman indirime girer CS:GO?
Sorum başlıktaki gibidir eğer oynanıyorada şartı nedir? Oynanmıyorsa yeni bir hesap satın alacağım. Ne zaman indirime girer CS:GO?
Çözüm efedesu 8 Mart 2020 24 saat oynamakti sanirim. Bedava saat boost sitelerinden boostlatabilirsiniz saati ben oyle yapmistim.
24 saat oynamakti sanirim. Bedava saat boost sitelerinden boostlatabilirsiniz saati ben oyle yapmistim.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Mart 2020 #2 24 saat oynamakti sanirim. Bedava saat boost sitelerinden boostlatabilirsiniz saati ben oyle yapmistim. Artı 0 Eksi Çözüm
24 saat oynamakti sanirim. Bedava saat boost sitelerinden boostlatabilirsiniz saati ben oyle yapmistim.
CillianMurphy Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ocak 2020 Mesajlar 10.320 Çözümler 98 8 Mart 2020 #3 24 saat oyun süren olması lazım. Yoksa hesabı Faceit'e bağlayamıyorsun. Artı 0 Eksi
KS KS K KingKong_ Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 652 Çözümler 1 8 Mart 2020 #4 efedesu dedi: 24 saat oynamakti sanirim. Bedava saat boost sitelerinden boostlatabilirsiniz saati ben oyle yapmistim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim 24 saat free hesabı kasarsam faceit oynuyabiliyorum şimdi değilmi bu level sistemine falan katılabiliyorum? Artı 0 Eksi
efedesu dedi: 24 saat oynamakti sanirim. Bedava saat boost sitelerinden boostlatabilirsiniz saati ben oyle yapmistim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim 24 saat free hesabı kasarsam faceit oynuyabiliyorum şimdi değilmi bu level sistemine falan katılabiliyorum?
vzzn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 1.349 Çözümler 9 8 Mart 2020 #5 KingKong_ dedi: Çok teşekkür ederim 24 saat free hesabı kasarsam faceit oynuyabiliyorum şimdi değilmi bu level sistemine falan katılabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Evet,Bedava hesabınızı Faceit'e bağlayarak oynayabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
KingKong_ dedi: Çok teşekkür ederim 24 saat free hesabı kasarsam faceit oynuyabiliyorum şimdi değilmi bu level sistemine falan katılabiliyorum? Genişletmek için tıkla... Evet,Bedava hesabınızı Faceit'e bağlayarak oynayabiliyorsunuz.
denizsevim Kilopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 2.390 Makaleler 4 Çözümler 12 Yer İstanbul 8 Mart 2020 #6 Lütfen oyunu hiç bilmiyorsanız direkt faceit'e başlamayın. Artı 0 Eksi
KS KS K KingKong_ Hectopat Katılım 18 Şubat 2020 Mesajlar 652 Çözümler 1 9 Mart 2020 #7 denizsevim dedi: Lütfen oyunu hiç bilmiyorsanız direkt Faceit'e başlamayın. Genişletmek için tıkla... 2600 saatim var hesabımı abim aldı bende de çok para yok şimdilik Free hesapla idare edeceğim. efedesu dedi: 24 saat oynamakti sanirim. Bedava saat Boost sitelerinden boostlatabilirsiniz saati ben oyle yapmistim. Genişletmek için tıkla... Hangi site hocam? Son düzenleme: 30 Mart 2020 Artı 0 Eksi
denizsevim dedi: Lütfen oyunu hiç bilmiyorsanız direkt Faceit'e başlamayın. Genişletmek için tıkla... 2600 saatim var hesabımı abim aldı bende de çok para yok şimdilik Free hesapla idare edeceğim. efedesu dedi: 24 saat oynamakti sanirim. Bedava saat Boost sitelerinden boostlatabilirsiniz saati ben oyle yapmistim. Genişletmek için tıkla... Hangi site hocam?