coolhsn Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 23 Aralık 2023 #1 İnfinityfree kullanıyordum fakat belirli sorunlar yüzünden CPU çok kullanınca hesap oto suspended yiyor. Bende buna bir çözüm istiyorum. O yüzden yeni bir site arıyorum yardım eder misiniz?
İnfinityfree kullanıyordum fakat belirli sorunlar yüzünden CPU çok kullanınca hesap oto suspended yiyor. Bende buna bir çözüm istiyorum. O yüzden yeni bir site arıyorum yardım eder misiniz?
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.125 Çözümler 95 23 Aralık 2023 #2 Fazla cpu kullanıyorsanız ücretli paylaşımlı hostingler bile işinize yaramayabilir. Ücretsiz vds bulun bence. Amazon ve google ücretsiz kredi veriyordu bi araştırın.
Fazla cpu kullanıyorsanız ücretli paylaşımlı hostingler bile işinize yaramayabilir. Ücretsiz vds bulun bence. Amazon ve google ücretsiz kredi veriyordu bi araştırın.
coolhsn Decapat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 23 Aralık 2023 #3 Myk61 dedi: Fazla CPU kullanıyorsanız ücretli paylaşımlı hostingler bile işinize yaramayabilir. Ücretsiz VDS bulun bence. Amazon ve Google ücretsiz kredi veriyordu bir araştırın. Genişletmek için tıkla... VDS üzerinden nasıl açacağım hocam XAMPP üzerinden mi? Domain falan nasıl ekleyeceğim?
Myk61 dedi: Fazla CPU kullanıyorsanız ücretli paylaşımlı hostingler bile işinize yaramayabilir. Ücretsiz VDS bulun bence. Amazon ve Google ücretsiz kredi veriyordu bir araştırın. Genişletmek için tıkla... VDS üzerinden nasıl açacağım hocam XAMPP üzerinden mi? Domain falan nasıl ekleyeceğim?
S sistemyoneticisi Attopat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Aralık 2023 #4 Virtualmin veya aapanel kurarsın.
Procyon Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #5 Varmı ücretsiz vds bildiğiniz