O OyunPos Hectopat Katılım 6 Nisan 2019 Mesajlar 66 3 Ocak 2020 #1 Ben bu işe yeni başladığım için bana stok örnek lazım. Onun için ilk birkaç kişiye ellimden geldiğince hızlı bedava kartvizit tasarımı yapacağım. İletişm adresim: suatkeremesfer35@hotmail.com Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2020
Ben bu işe yeni başladığım için bana stok örnek lazım. Onun için ilk birkaç kişiye ellimden geldiğince hızlı bedava kartvizit tasarımı yapacağım. İletişm adresim: suatkeremesfer35@hotmail.com
AwayFromTheWorld Hectopat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 394 10 Mart 2020 #2 OyunPos dedi: Ben bu işe yeni başladığım için bana stok örnek lazım. Onun için ilk birkaç kişiye ellimden geldiğince hızlı bedava kartvizit tasarımı yapacağım. İletişm adresim: suatkeremesfer35@hotmail.com Genişletmek için tıkla... YouTube ve Twitch logo ve tasarımlarıyla da uğraşıyor musunuz?
OyunPos dedi: Ben bu işe yeni başladığım için bana stok örnek lazım. Onun için ilk birkaç kişiye ellimden geldiğince hızlı bedava kartvizit tasarımı yapacağım. İletişm adresim: suatkeremesfer35@hotmail.com Genişletmek için tıkla... YouTube ve Twitch logo ve tasarımlarıyla da uğraşıyor musunuz?