K KaptanCuhara Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #1 Arkadaşlaar bir sabah hesabıma giriş yaptığımda birden hesabımda ME 3 olduğunu gördüm. Bunun sebebi nedir? Xbox üzerinden değil, Steam üzerinden de değil. Direkt kendi hesabıma tanımlanmış. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2023
Arkadaşlaar bir sabah hesabıma giriş yaptığımda birden hesabımda ME 3 olduğunu gördüm. Bunun sebebi nedir? Xbox üzerinden değil, Steam üzerinden de değil. Direkt kendi hesabıma tanımlanmış.
cagr30 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 888 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2023 #2 EA Play'iniz var mı ya da Xbox Gamepass'iniz?
K KaptanCuhara Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 1 11 Haziran 2023 #3 cagr30 dedi: EA Play'iniz var mı ya da Xbox Gamepass'iniz? Genişletmek için tıkla... Yok herhangi bir aboneliğim bulunmuyor. İşin garipliği de o kısımda yatıyor zaten. İndirebiliyorum oyuna da girebiliyorum.
cagr30 dedi: EA Play'iniz var mı ya da Xbox Gamepass'iniz? Genişletmek için tıkla... Yok herhangi bir aboneliğim bulunmuyor. İşin garipliği de o kısımda yatıyor zaten. İndirebiliyorum oyuna da girebiliyorum.